jag kan faktiskt vara snabb

jag känner mig så stolt !! jag skrev klart min engelska på typ 1½ timme, och den blev bra också :) sen har jag städat hela rummet, dammsugit och dammat av etc.. och jag har duschat och tagit på mig rena fina kläder :) allt på typ 4 timmar :D shit vad jag har varit snabb ^^ *stolt* !!!

nu ska jag sitta och glo tv lite och mysa i soffan.. sen kommer Kalle hem, så jag ska träffa honom :)
later xx

Dags igen !

Ja ! nu är et dags igen för mig att vara duktig ! ^^ klockan är relativt tidigt (iaf för ett lov) och jag har varit vaken en timma typ.. så frukost är uppäten och jag har myskläderna på mig.. Nu ska jag börja skriva min "Commentary on song" som ska in idag, klockan 00:00 iof så jag har ett tag på mig men jag måste göra den nu så snabbt som möjligt, för efter jag har varit duktigt och gjort engelskan ska jag städa hela rummet, det ska dammsugas och dammas och självklart röjas undan lite.. blir lite lättare att röja nu eftersom jag städade garderoben förra veckan så nu kan jag röja alla kläder från rummet och lägga in i garderoben eller tvätten mycket snabbare :) och ja, det är mest kläder som ligger huller om buller i mitt kära rum.. fast nu ligger iof lock- och plattång och massa hårsprej och andra hårgrejer överallt för ullis och frida lånade typ allt jag hade igår innan vi skulle till Anchor ^^ juste kan ju säga att jag älskar Anchor, bra mysigt ställe med hur bra musik som helst :) men igår var det bara tråkigt, för det var spänd stämning mellan ullis och sofie och det var så sjukt mycket folk så man blev ju puttad hej vilt därinne, det är ganska svårt att stå stadigt när 2 meter långa stora killar går förbi och puttar till en varenda jäkla sekund.. vi lyckades få sittplatser efter någon timme men det var fortfarande inte så jäkla kul så jag och ullis bestämde oss för att gå och fika på café 60 istället :) frida och sofie stannade kvar :) frida hade spanat in massor snygga killar så hon var på g igår haha !

aja ska börja mina duktiga timmar :P
wish me luck
later xx

Lovet :)

Lov lov lov :) alla älskar väl lov? ;P yes och mitt lov har än så länge för det mesta ägt rum i staden ^^ i måndags åkt jag in och hämtade lönen och käkade på jobbet.. efter det skulle det varit träning men när jag kom dit var det låst och när jag ringde max så sa han det, pucko han är !! träffade han i söndags liksom och då pratade vi om träningen på måndagen ! *suck* aja var ingen lång omväg förbi men en omväg fortfarande !
I tisdags så käkade jag och lisa lun ch i huddinge centrum sen var det hem och fixa sig som gällde och sen globen och Djurgården - Mora, som inte gick så bra ! men jag skyller det mesta på domaren faktiskt ! han hade något emot djurgården om man säger så.. han linade när han visade ut oss och när danielsson fick hjärskakning fick mora ingenting och när ölvestad blev skadad så hände ingenting heller.. sen i förlängningen när det redan vara 4 mot 4 så visar han ut oss för hooking ! vilken domare gör så liksom ! man gör bara inte så !!!!!!! jaja det var kul att vara där ändå, lisa och nina var med :D
igår var jag i stan men Linnea :) länge sen jag träffade henne så det var mycket trevligt :) hittade fina fina kläder också, en jättefin svart "puff"kjol, en stor vit t-shirt med svart text på och en vanlig ljusgrå t-shirt med tryck och ceriserosa text på.. jag är helnöjd :D på kvällen käkade vi på älvsjö värdshus med nina och sen var vi hemma hos henne och förade lite :) kvällen hamnade "som vanligt" på after hehe och roligaste killen limmade som fan på nina, men han började fan inte bra ! vi skulle tydligen köpa hans kompis för 200 spän ! och han verkade inte fatta att det är tjejerna som väljer och vrakar om de vill ha en kille, det är svårare för killar att få ragg ! det bara är så.. haha men killen som raggade på nina gav upp efter ett tag så det var ju tur ! annars hade han varit fööör patetiskt, nu blev han bara patetiskt ^^

så idag då.. har sovit hela dagen.. och ikväll är det bandit på Anchor som gäller :) NIIICE !! men det kommer bli packat med folk så vi ska vara där lite innan de öppnar ens, annars kommer vi aldrig in !! så jag ser fram emot kvällen som fan :D

later xx

söndagen

ja helgen blev ju inte så dum ändå :) (var nog bara lite irriterad och på dåligt humör innan) inge festande eller något sånt ståhej men lugn och trevlig är bra också :) om jag ska vara ärlig så är jag nog mer för en lugn skön helg istället för en riktig partyhelg, men visst fest på helgen när man är laddad är ju nice också :) ska ut på onsdag nu och jag är fan laddad, så det ska bli kul :)
men iaf, söndagen jobbade hela dagen, inte så kul, sen att det var dålig stämning mellan killarna och elie(chefen) var ju inte så kul :/ elie har en tendens att bara gå ifrån och sätta sig på kontoret och glo och göra saker, och killarna klagade att han gör så varje söndag och när det är mycket folk hinner de inte ringa ner han.. men aa, det var ju lite tråkigt också eftersom i början av dagen var elie jätteglad och allt bara flöt på för honom sa han, men sen i slutet var han på mycket dåligt humör, de ända han var glad på igår var mig och joanna..
efter jobbet åkte jag hem och hela familjen var hemma, inklusive pappa, och mamma hade gjort god mat; potatisgratäng och kött och varma grönsaker.. så det var mycket mysigt att komma hem till :) inte ofta det händer.. efter middagen glodde hela familjen gamla fotoalbum på när jag och micke var små :) sen vid halv 10 rörde sig far min hemmåt och jag somnade på soffan ^^ vid kvart över 10 vaknade jag igen och gick upp och gjorde mig iordning för att lägga mig i min himelska säng coh sova :)
och nu är det ju lov.. ska ta och duscha och fixa mig nu, sen ska jag in till jobbet och hämta lönen och käka och sen är det träning som gäller :)

later folks xx

Lördagsäventyret!

efter middagen hos morfar och unni var jag proppmätt och trött, och lisa och nina skulle hämta mig hemma vid 8 för att sen åka hem till henne och se melodifestivalet och snacka skit :) så när jag komme hem byter jag om till mjukisar och t-shirt och går sen ut till parkeringen där tjejerna står och väntar.. när jag kommer ut på parkeringen så är motorhuven uppe på bilen två av mina grannar står och försöker hjälpa nina och lisa med något och alla ser förvirrade ut.. haha bra start där på kvällen må jag säga.. sen säger min snälla grannar som försökt hjälpa att vi ska åka ner till macken i centrum så det gör vi.. får reda på att det hade börjar ryka om bilen när tjejerna kom till skogås haha.. men vi åker ner iaf och där får vi hjälp av en kille som jobbar där :) han säger att det troligen är kylarvätskan så vi fyller på vatten och glykol när det slutat pysa och ryka.. sen säger han att vi ska köra en bit och sen fylla på mer vatten.. så det gör vi.. vi åker till statoil i farsta strand, där har det börjat koka så vi får vänta ett bra tag innan vi kan fylla på mer vatten.. plus att tjejen som jobbar där och en kille som ahde handlat något säger att vi borde inte köra längre eftersom det kokar.. men de försvinner och lsa ringer roger och frågar om hjälp.. han säger att vi ska låta den kylas av och sen hälla i mer vatten och sen ha full värme etc på i bilen och ett fönster öppet när vi åker, och att vi ska försöka rulla så mycket som möjligt och sen ska vi stanna en gång till för att kolla.. men han trodde inte att det var något mer än att lisas mor glömt fylla på kylarvätska så det var ju bra :) sen stannar vi på statoil vid högdalen igen och där är allt frid och fröjd (jämfört med tidigare iaf) vi låter det kylas av och sen åker vi igen, efter att lisa pratat med roger om att det är okej att köra :) så vi åker till kvantum för att nina ska få sin kladdkaka och sen äntligen åker vi hem till lisa.. ch hela denna färd har tagit 90 min, när det egentligen tar en kvart att komma hem till lisa.. så vi missade ju melodifestivalen och björn gustavsson :( men bilen mår bra iaf :)

lite bilder från resan ;
första stoppet:
    
andra stoppet:                                    
       
tredje stoppet:
  

Unnis present!

ja jag gjorde ju ett halsband som hon fick i lördags :) hon blev jätteglad :) de skulle nämligen köpa ett halsband när hon fyllde år förra veckan men det blev ett par skor istället.. så det passade ju perfekt med ett halsband, sen är det ju ett "one of a kind" ^^

så pictures;

image94 image95

Fredag

finally.. lovet är här ! men det är typ det ända bra just nu känner jag :/ eller aa, min helg är inte så himla kul liksom :/ idag så går man till skolan till den där förbannade coachtiden som ligger halv 1 till typ 10 i 1 på schemat och är enda lektionen jag har på fredagar.. hur som helst jag går dit för att kolla om den flyttas till en annan dag.. men nej, självklart inte, måste komma nästa gång också *SUCK* aja efter lektionen åker jag in till stan för att köpa pärlor.. och sen hem för att packa och sen övníngsköra :) det gick jättebra, förutom lite problem med dragningsläget vid ett rödljus men äh, jag har kört två gånger liksom vad begär man.. dessutom säger min far (som ärligt talat är den ärligaste mannen på jorden, kan vara lite elak ibland liksom, han säger direkt om jag lagt på mig ett kilo eller annat som finns att påpeka, haha sånt, men han är bäst ändå, han vill bara att man ska veta och bättra sig liksom!) han säger att jag är en naturbegåvning ^^ men det var kul.. körde runt i trånkan och i farsta och sen hem till skogås två gånger :) efter det åkte vi och hämtad emicke och bytte till pappas bil och åkte sen till farsta för att käka.. efter det så åkte vi till enskedehallen där brorsan och farsan skulle spela innebandy och jag titta på *woho* eller kanske inte.. så jag satte mig och läste liksom *kul*! efter så åkte vi hem och jag har bara suttit och tittat på pappa och hans kompisar när dom kastar chokladgodisar på varandra, har pingismatch och är allmänt konstiga och barnsliga.. sen när dom drog satte jag mig och gjorde ett halsband som Unni (min morfars fru) ska få i födelsedagspresent imorgon.. blev riktigt fint faktiskt (kommer en bild imorgon).. och för att förklara mer varför min helg inte är så fantastisk som jag hade hoppats på; imorgon ska jag och familjen till morfar och unni i västerhaninge, mys ! alltid trevligt att vara där på middag.. god mat och trevligt sällskap :) men mer ska inte göras imorgon.. sen på söndag ska jag jobba, inte kul!!

aja ska dra mig till sängen nu (eller i detta fall, soffan, micke och pappa sover ju i dubbelsängen)
god natt, peace and love to y'all

Duktig Therese :)

oj vad jag har varit duktig idag :D ok det gick väl inte riktigt som planerat, skulle hinna mer massor men har bara gjort en av grejerna men fortfarande; jag har varit duktig ^^ för att efter jag käkat frukost och så imorse, eller a vid typ 12 nångång ^^ så började jag städa mitt rum.. sen efter det så började jag rensa min garderob, och alla som har sett min garderob vet vilket KAOS det var där inne haha.. kalle sa till och med igår att jag kommer vara klar vid 4 inatt.. men icke då.. det gick faktiskt ganska fort.. slängde skiten som ingen vill ha, och la allt annat i påsar som sen ska skänkas till insamlingar :) det blev 4 fulla papperspåsar som kan skänkas :) mamma tog några plagg också som hon ville ha :) det var också himla kul att rensa bland alla kläder faktiskt ^^ man hittar massa gamla saker som man glömt bort.. som en sidenpyjamas som jag fick när jag var 12 tror jag haha..

   
   

nu kan man iaf gå in i garderoben :D och självklart hitta allt man behöver hitta :D mycket duktigt Therese ^^

Moore !

Ni vet tidningen Moore; killtidningen med glamourmodeller i mitten.. Det var nämligen så att när Lisa plockade tidningar från golvet i sitt rum så såg jag två Moore tidningar.. haha jag frågade direkt "vafan har du moore för? hahaha" och hon började skratta och sa att det var den roligaste tidningen hon läst.. och hon tvingade mig läsa lite.. och jag måste säga att det var faktiskt bland det roligaste jag läst.. så sköna kommentarer på allt och massa roliga frågetest och bara sjuk ironi humor.. jag trodde det bara var tjejer id en tidningen men nej det var typ några få sidor i mitten sen var det sjukt sköna texter och kommentarer överallt.. som ette exempel på en sida var "Sover eller död?", det var då rubriken, sen nedanför är det massa bilder på hundar och katter som sover eller är döda tydligen och man kan kryssa i för varje bild vilket alternativ man tror är rätt.. alltså vad fan är det för grej ? gissa på om djuren är döda eller bara sover, hemskt ? jaa! men fan så jag skratta när jag såg det haha.. sen var det någon dansk kille som skickat en insändare om att moore var hans favvotidning men gick inte att få tag på i danmark, och undrade om han fick en gratis årsprenumeration.. deras svar var så himla kul, nånting om varför skulle han få prenumeration gratis, de känner inte för det liksom.. haha..
Tjejer jag uppmanar er att läsa Moore !! om ni gillar ironi och sarkastisk humor ^^ så jäkla bra !!


Musik !

Måste bara dela med mig av den härliga musiken jag lyssnar på just nu; tips liksom :)

One republic:
blev ju mer kända efter Apologize med Timbaland, tror inte att det fanns många som inte tyckte om den låten. men de har mycket bättre låtar faktiskt;
Dreamin out loud
Someone to save you (älska)
Mercy
Stop and Stare
(så himla bra !!)

Colbie Caillat:
Har en megahit just nu som heter Bubbly och den är så himla bra så jag dör.. man blir bara glad av den, så himla mysig.. hon har sjukt skön röst och hennes låtar är lugna och alltid sköna melodier;
The little things (favorit)
Realize
Battle
Older
Feelings show
(favorit)

Maria Mena:
En norsk tjej tror jag, som gör sjukt svängiga och mysiga låtar :) You're the only one har nog många hört;
Boy toy (skön text ^^)
Fragile
Just a little bit
Blame it on me
When it rains

pojkvänner och familjeliv !

(oj vad rubriken känns som en tidningsrubrik som får folk att läsa ^^)
aja igår åkte jag till lisa, hon var ensam hemma och ville att jag och nina skulle komma så vi åkte dit.. ville träffa dem också, hade behov av att prata av mig om saker haha fast nina åkte hem vid 11, jag sov över.. och hela kvällen då nina fortfarande var kvar så hörde man från lisa "alltså ni och era pojkvänner" haha nina tjatade om jonas och då nämnde ju jag kalle såklart, han åkte ju tillbaka till norr igårkväll :(
haha men vi hade en mycket trevlig kväll :) slutade med att jag och lisa pratade om heath ledger och bestämde oss att se Brokeback Mountain.. och under halva filmen (såg bara halva, gick och la oss sen) så sa vi hela tiden att det var fel att se dom kyssas osv.. de är ju jättegulliga i filmen och så, men eftersom alla tjejer inklusive oss har små "crushes" på de två så blir det ju lite knäppt när man ser båda tillsammans haha men men..

idag åkte jag och ullis hem till della och fick träffa Alexian för första gången.. världens finaste bebis :) så himla gullig ! och det är ju alltid kul att se della :) och della som mamma är ännu bättre ! hennes lilla familj är ju underbar, har iof inte träffat timothy än men dellas varma ord om honom och deras liv verkar ju underbart :D della berättade också om förlossningen etc.. shit, jag är så stolt över dig gumman ! så modig och duktigt.. och Alexian blev ju underbar, så bra gjort ;) hehe

image85


nu är jag jättemätt och har lite ont i magen, funderar på att ta ett varmt bad :) nice !

later xx

tisdag 19 feb..

haha sjukt kul dramalektion imorse :D orkar inte skriva allt men det är grymt kul med improvisation och bosse och niklas som två tonårstjejer ;P haha nice ! :D
efter åkte jkag till kalle och väckte honom, stackarn, han somnade dock om ett par gånger så jag tror nog att det var okej.. han åker ju tillbaka idag så det var ju klart jag ville träffa honom när jag hade 4 timmars rast ^^
teckenspråk och eneglska var bara chill :D nu sitter jag hemma och glor, ska göra ett par örhängen tänkte jag, sen ska jag försöka övertala nina att komma hit :) familjen är ju på hockey så jag är helt ensam :(

later xx

som vanligt !

ja jag avslutade ju inlägget förut med att jag skulle läsa boken till engelskan.. men nej, det blev som vanligt när jag planerar att vara duktig och faktiskt ta mig tid till att göra allt som behövs göras, annat kom ivägen.. som tv, mat, telefonsamtal osv.. fy skäms på mig ! skräp dig Therese, lä dig nångång förf*n ! ^^
efter att inte ha läst boken åkte jag på träning, det var ovanligt lite folk idag, men tony hade sina privatlektioner idag så det var tydligen därför.. fick iaf mer uppmärksamhet då, än när man är många.. eftersom jag inte haft en partner på länge så har jag aldrig hunnit göra samba - runningwalks (eller vad det nu hette) så jag fick dansa med johan (tränaren).. och bli kastad omkring honom haha, efter ett par gånger lärde jag mig hänga med mer så han kastade inte med åt sidorna lika mycket i slutet ^^ men det var kul.. efter träning åkte jag hem, tog en dusch, käkade en billys och glodde tv.. och nu har jag så tråkigt så jag dör.. jag ska faktiskt ta och läsa boken snart, jag ska vara duktig nu..sen när kalle ringer får vi se om mina övertalnings skills och min charm lyckas få honom att komma hit och sova med mig ^^ det är ju så mysigt att somna sked ^^ sovsällskap <3 hehe

aja.. drar mig till sängen och boken nu..
god natt xx

blondin eller brunett?

en sån där typisk tjejfråga som massor av tjejer frågar om och nu ska jag gör det också ^^ tråkade ut kalle igår några minuter med typiskt tjejsnack om hårfärgen haha måste höra vad han tycker ^^  men jag kan fortfarande inte bestämma mig ! hjälp !!

image83 image84

vad tycks ? färga eller inte ?

slutet på en vecka, början på en annan

igår var det inte kul att vakna av att mobilen tjuter och skriker (har en My chemical romance låt som alarmsignal) och veta att man måste lämna den sköna platsen brevid kalle och sticka ivä och jobba ! not cool ! men man gör det man måste liksom, plus att kalle hade lovat att skjussa mig till jobbet så behövde inte gå upp så tidig, halv 10 typ ^^ kom till jobbet vid 20 över 10 och satte mig och käkade frukost och tittade på de andra när dom förberedde dagen :P nice ! började 11.. var sjukt lite folk i gallerian igår, men var ty ensam i disken och serveringen så det var lite jobbigt efter som jag är van att springa och bara slänga in all disk och att nån annan tar hand om den men så var det icke igår.. men det gick bra :)
efter jobbet åkte jag hem och duschade sen kom kalle och hämtade mig, så skönt att få duscha, hann ju inte göra det på morgonen och sen har man jobbat hela dagen liksom.. sen köpte vi mjölk och sen åkte vi hem till honom.. kalle bytte om och sen var vi i bilen igen för att åka och käka och se bio på heron :) mitt val av film blev inte så lyckat den här gången heller ^^ vi såg PS.I love you som jag tyckte verkade jättebra och ja, den var söt men den var FÖÖÖR lång, långa utdragna scener och så, men annars var den smårolig och jättegullig ^^ stackars kalle *förlåt* ! haha när vi skulle gå till bilen sen efter bilen så har jag tydligen smittat av mig av min klantighet för kalle gick rakt in i en bänk med smalbenet hahaha.. såg så himla kul ut ! kan ha att göra med att vi båda var trötta och hade ingen koll på vart bänkarna stog men det trodde inte han såklart ^^ när vi kom hem sen somnade vi direkt typ..

image86


idag var det inte heller kul att vakna av mobilen och veta att jag ska till skolan och ha matte i en timme och sen sluta.. speciellt när jag började 8.30 :/ men jag tog mig upp, eftersom kalle sa att man inte fick skolka haha.. sen när jag var klar imorse så gissa vem som säger att jag inte ska lyssna på honom, jo men kalle, han vill att jag ska stanna kvar, tror ni det var kul att gå till bussen då ? nej verkligen inte.. men var tvungen, skulle få reda på provresultatet också.. och tro det elelr ej men jag fick G !! yey ! (gjorde bara g provet eftersom jag skulle på jobbintervju då vg-mvg provet var).. känner mig lite stolt.. fick dessutom fler g poäng än vad johan och erik fick.. yes :)

nu har jag bara degat hemma framför teven, ska ta och läsa boken som vi läser på engelskan så jag hinner klart till torsdag då vi ska diskutera :P

later xx

Handmade by Thess

  

ovan är armbandet jag gjorde klart idag :) under är en ros jag ritade i 7an typ, den är rätt å fin faktiskt om jag får säga det själv ^^ funderar på att förminska den (den är ca 1dm) och kanske tatuera den någonstans, kanske ändra lite ochså :P

 

Hanson - with you in your dreams


Mys och slit!

igårkväll dårå satt jag efter let's dance och pysslade med ett armband som jag gjorde klart idag (lägger in en bild senare) efter det så låg jag och kollade på tv, sen vid halv 1-1 så smsar kalle och säger att han är hon mig om en halvtimma typ.. och jag var ju så himla trött och när han ringde för att han var här hade jag hunnit somna till, så jag klädde på mig ytterkläderna och tog väskan som en zombie och gick ut.. precis när jag kom utanför huset så kommer ullis och tobbe uppför trappan så hade sällskap med dom till pakeringen, fortfarande som en zombie.. somnar nästan i bilen på väg hem till kalle och speciellt när hans ka få upp låset som frusit på grinden så han kan köra in bilen.. och på vägen lyssnade vi pckså på soundtracket till filmen "Black hawk down" och speciellt en låt som kalle vill ha på sin begravning.. den var jättefin verkligen, men oj så sorglig.. låten jag ska ha på min begravning är själklart "my all time favvos" Hanson med deras fina fina låt "with you in your dreams".. ladda hem om ni har chansen, det är en mycket gammal låt, men jag är ju helt kär i hansonbröderna fortfarande haha och jag ÄLSKAR den låten, den ger hopp..
aja igårkväll då, så fort vi kom in så gick vi och la oss, var så himla trött, och jag somnade som en stock på en gång, medans stackars kalle inte var lika trött som jag och hade inte lika lätt för att somna hehe.. men det var han som kom och hämtade mig vid halv 2 så han får skylla sig själv ^^

imorse vaknade vi vid 10 av att kalles syster eva springer runt ovanför, och vill att han ska skjussa henne till pendeln, och han är ju så snäll så han går ju med på det, och sen i väntan på kalle börjar eva spela piano, mycket vackert och lugnande men kl 10 på morgonen var det ändå inte så kul.. men efter två minuter låg jag bara och lyssnade.. vill också kunna spela piano så fint ! :) när kalle kom tillbaka så låg vi bara och mös i sängen och tittade lite på tv, till typ 12 - 13 :) innan kalle skjussar hem mig så bär vi en jäkla kista typ från bilen till ytterdörren.. så där börjar slitet.. kalle hade massor att fixa idag, kakel och banken och grejer.. jag själv tänkte städa mitt kära rum, dammsuga, damma av och rensa grejer och allt sånt.. senare ikväll, när allt slit är avklarat så ska vi ha myskväll :) ^^ han ska få sina presenter också som jag tror att han inte är beredd på :P han fick ju muffins igår men jag tror att han tror att det var allt, men icke då ^^

ne nu måste jag sätta igång med städandet :P
later xx

Killer good muffins

woho vilken dag :D gick upp vid halv 10 :) började städa lite och så, hoppade in i duschen och sen gick jag till kolan vid 20 över 12 :) det var fint väder så jag tänkte att jag lika gärna kan gå till skolan och den nedrans coachtiden som är så onädig så det finns nästan inte hehe.. var i skolan en halvtimme, gick hem.. sen började jag baka muffins i de fina hjärtformarna jag köpte igår :) de blev perfekta.. sen gjorde jag mig iordning och åkte till stan och mötte mamma vid 4.. gick runt och kolla lite grejer sen åkte hon hem vid halv 6 och jag mötte kalle :) åh vad jag saknat honom, blev sjukt glad när jag såg han komma mot svängdörrarna på centralen, snygging i militärkläder är aldrig fel heller ;) haha.. efter en studns kramande och pussande så gick vi för att köpa kaffe och sen åka hem till honom.. hemma myste vi framför teven en stund, sen hoppade han in i duschen, och när han kom ut från badrummet så hade jag tänt ett litet ljus som jag satte i en hjärtmuffin.. jag känner mig übertöntig haha men vafan han har fyllt år och det var alla hjärtans dag igår så det är tillåtet ^^ han blev glad iaf och det är huvudsaken.. sen att mina muffins var killer good var ju ett plus liksom ^^ ;P sen åkte han till sin syster och jag åkte hem och mös framför teven med mor och let's dance :) nu väntar jag på att kalle ska lämna sina kära systrar och hämta mig så vi kan åka till honom.. :) ska nog fixa lite på ett armband :P köpte lite nya grejer igår :p

later xx

Alla hjärtans dag <3

okej.. som ni vet så var jag på arbetsintervju idag.. usch så nervös jag var.. bläää ! men sen när vi gick in blev det bra.. vi var ungefär 14 st som var där för intervjun så det var ju lite jobbigt att prata liksom men jag lyckades svara på en fråga som han ställde oss iaf.. typ vad gör ett butiksbiträde och när allt det vanliga som "hjälper kunder var sagt" så fick jag en syl i vädret och sa att dom håller ordning i butiken ser till att det ser snyggt ut för kunderna, mer attraktivt.. så det var ju bra.. sen så satt jag väldigt bra till så jag fick ögonkontakt med killen som intervjuade alla, och vissa tillfällen så pratade han länge "till mig", alltså höll blicken som om han bara pratade med mig, och jag lyssnade såklart och nickade och visade intresse, så när jag pratade med pappa om det sen efter när vi käkade middag så sa han att det var mycket bra, ögonkontakt på en sån stor gruppintervju är jättebra.. sen i slutet fick alla berätta om sig själv och så.. sen var det klart.. förutom att av alla som var där så var det jag och två tjejer till som hade något med oss att lämna in, cv och rekomendatitionsbrev och så.. så det borde ju vara ett stort plus tycker man ju ^^ ååh hoppas de ringer !

japp nu är jag så trött orkar inte skriva mer, ville bara dela med mig av den halvbra nyheten iaf :P och självklart säga GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ALLIHOPA :D

Happy Birthday !

Idag är det en speciell dag, inte bara för att jag fick en arbetsintervju ^^ utan för att det är en speciell persons födelsedag också :) Idag har Kalle levt 21 år på denna jord :)
 
image77


Grattis Babe !

Arbetsintervju på ZARA !!

Helt sjuk ! jag fick nyss ett samtal från en tjej på ZARA som ville att jag ska komma på intervju på torsdag kl12 till 13 :D och jaa !!! klart som fan att jag vill det !! är helt uppspelt nu ! jag har aldrig i hela mitt liv varit på en arbetsintervju, jag har bara provjobbat direkt och fått jobb.. men en intervju känns så mycket allvarligare, är så sjukt nervös men sjukt glad också, tänk om jag får ett jobb på ZARA !! hoppas hoppas hoppas :D men det är en gruppintervju nu på torsdag så jag antar att om det går bra så får man en enskild intervju !! holy shit ! har aldrig varit så här glad, nervös, skräckslagen, uppspelt på samma gång ! haha shit!!



image76

Sjuk, stressad och deprimerad!

fyfan, på jobbet igår var det inte mycket folk alls, men hela dagen hade jag huvudvärk av och till och kände mig vimsig, och vissa tillfällen dunkade det bara i huvudet utan att göra ont men det kändes tungt och jobbigt :/ sen började jag få ont i halsen också.. när jag äntligen kom hem ramlade jag ner på soffan och rörde mig inte ur fläcken! fast vid halv 9 tvingade mor min upp mig till mitt rum och min älskade säng, hon ville inte att jag skulle somna på soffan.. så jag somnade i min säng vid 9 typ, vaknade till vid 10 igen av att teven fortfarande var på så jag stängde av den och somnade om igen, sen vid halv 11 fick jag sms av kalle som väckte mig lite, och efter några sms somnade jag igen.. imorse vaknadejag av väckarklockan men sa till mor min att sjukanmäla mig och sen somnade jag om.. gick upp vid halv 12.. sjukt ont i halsen och tung i huvudet.. ingen feber dock så det är ju skönt.. har bara degat på soffan hela dagen, men stressar upp mig och har dåligt samvete för att jag inte pluggar matte, eftersom jag har prov på onsdag som jag måste klara ! men jag kan inte koncentrera mig, det går bara inte !! deprimerad är man också för att man inte orkar gör något, plus att jag saknar kalle, och det är fint väder ute nu men jag kan inte gå ut, har träning ikväll också som jag inte kan gå på.. usch ! haha oj vad jag är överdramatiskt känner jag men vafan, det är inte kul att vara hemma ensam sjuk och eländig !
nä ska ta mig i kragen snart och ringa della :) och sen börja plugga :( uscha !!

later !

Titanic

ligger just nu i sängen och tittar på Titanic.. vilken bra film! hela historien och sen kärleken mellan rose och jack ! åh, en sådan kärlek önskar man att alla någon gång får uppleva, inte minst att man får uppleva den själv också.. älskar scenen när de står vid räcket och kan "flyga" så vackert ! vill också!

image73


som vissa också kanske kommer ihåg är ju drömmen, om jag gifter mig, att gifta mig i kopian av titanics trappor där rose och jack återförenas när hon dör i slutet.. skulle vara så vackert

image74

Lördag 9 feb..

Igårkväll blev det utgång med tjejerna, nice :D vi hade bokat bord på jensens innan och firade lite att frida fyllt 19.. efter så drog vi till 360, inget av mina favvoställen måste jag säga, men det var helt ok, fast det berodde iof mer på sällskapet än på stället.. musiken var *uuuäääh* tills de började spela massa gamlingar som bailando och t.o.m markoolios sommar och sol.. det var lite kul :D dansade hela kvällen :D tim, wille, jesper, jocke, ninni och maria var där också, och jag tim och markus dansade mest ^^ tim blev dock lite för full kanske haha.. haha och när vi var ute och tog luft, så skulle vi jag skriva in mitt nr i tims mobil för av någon anledning hade han lyckats ta bort det, och då kom indiern som tim och markus snackat med hela kvällen och typ skrev av mitt nr från tims mobil när jag skrev ! :O fett läskigt ! han hade kommit till sverige i torsdags och ska vara här i två år och jobba tydligen.. men shit hoppas han inte använder mitt nr ! usch *scary*
annars var det en kul kväll igår :)

idag då, så blev man väckt av michael som ringde vid halv 2.. vi pratade lite, sen skulle han jobba igen och jag gick ner och gjorde frukost och la mig sen i sängen för att se klart pearl harbor.. åh älskar den filmen, så himla bra !! och så sorglig i slutet så det går inte att ålla tårarna tillbaka, första gången man såg filmen började man ju störtböla men nu så fäller man en tår bara, men det går fortfarande inte att stoppa ^^ sen kom morfar och hans fru unni förbi en stund för att fiak och se hur mamma mår.. hon har massa problem och blöder jättemycket.. men aa det ska jag inte prata om nu !
nu sitter jag här och ska ta en dusch snart, sen tänkte jag ringa kalle och sen måste jag förbereda mig på att studera matte :( usch usch usch !!!

later

PS. I love you

fastnade lite framför YouTube och Gerard Butler ^^ är helt kär i honom haha men vem vill inte se den här söta filmen ? den verkar så himla bra :P och titta på honom så himla bra !



Fredag 8 feb.. vaccin :(

Fyyyyyy Faaaaan vilken start på dagen man fick då !! usch ! gick upp halv 11 och gjorde frukost och stressade ihjäl mig för att hinna med bussen sen halv 12.. kom till farsta och till gynekologen vid 12, trodde först att mamma hade lurat mig och bara sa att vi skulle mötas där och sen inte komma, för att få mig att komma över min rädlsa för sprutor eller något, men hon kom en minut senare än mig så det var lugnt :P iaf sen var det dags för sista sprutan, och hela vaccinationen mot livmodelhalscancer skulle vara klar.. problemet kom sen när hon skulle ta psutan på mig, jag tog mammas hand och klämde för hårt på några av hennes fingrar så hon tvinga mig att ta nytt grepp, sen utan förvarning så ty slår gynekologen in sprutan i armen på mig och träffar blodkärl så jag börjar blöda mycket innuti, och själva vaccinet gör ont på vissa och på vissa svider det och det gör båda på mig.. så där sitter jag med en sputa i armen som gör ont och svider och det bara dunkar i armen eftersom jag blöder också.. fy fan ! undra på att jag är rädd för sprutor liksom :O

efter den hemska upplevelsen så gick jag och mor och åt lunch och pratade och sen åkte hon till jobbet och jag gick runt och kollade på grejer.. hittade present till kalle :) nice.. fast det blev inte så fantasifullt och bra som jag hade hoppats men men.. det var bra ändå :) är så himla dålig på presenter till killar !! aja sen hittade jag ett par vanliga mörka jeans till mig själv, kände att jag behövde ett par, använder ju aldrig jeans förutom på jobbet och ibland när jag har t-shirts på mig och så.. och nu är jag hemma, ska göra ett halsband tänkte jag, jag har lite nya pärlor, som jag ska ta från 6 st armband jag köpte idag, det är så mycket billigare om man köper färdiga pärlarmand än om man köper pärlorna för 2kr st.. eller det beror ju på hur mycket armandet kostar iof men jag tjänade på det idag iaf :P så nu ska jag sätta igång :D

later

Lita på folk ?

okej, det är så att jag har problem att lita på folk.. jag är en öppen person men jag litar fortfarande inte fullt ut på någon förutom mina allra käraste vänner.. och egentligen vet jag inte om jag kan lita på dom heller.. jag vet ju inte hur dom tänker, jag vet ju bara hur jag tänker, det är alltså omöjligt att veta till 100% att någon inte delar med sig av dina hemligheter till någon annan.. det kan verkligen aldrig blir säkert.. den ända man kan lita på till 100% är sig själv! jag har alltid haft svårt att lita på killar! det är ju såklart lite känsligare när man tycker om någon och vet inte om man kan lita på denna person.. det är skillnad med vänner, de kan man ju prata med, men det är svårare med killen du tycker om, du vill inte vara för sårbar men ändå är man så sårbar man kan bli.. det här är bara lite tankar jag haft under dagen.. man kan inte lita på någon till 100% utom sig själv, men att lita på sig själv kommer man jäkligt långt med :)

Torsdag 7 feb..

sjukt seg dag idag !! först matte, GUUUD så trååkigt det är ! det kan ju inte finnas någon som gillar matte förutom de som jobbar med det såklart ! det är ju hur tråkigt som helst ! fast det tyckte jag konstigt nog inte när jag var liten :/ jag var asduktig på matte då, låg alltid före alla andra i klassen och fick göra en svårare bok till vi började högstadiet.. då började det bli tråkigt och nu spyr jag på det ! bläääää ! aa sen var det idrott *volleyboll*, jag är inte duktig på det men det var rätt ok faktiskt.. sen teckenspråk där vi pratade med en som studerar teckenspråk på universitet och sen engelska där vi diskuterade boken vi läser, The lovely bones ! den är bra faktiskt men det var en seg lektion till Vivianne och Admun började diskutera om ett kapitel och alla i klassen tyckte samma sak förutom admun och det blev en rejäl diskussion för Vivianne kunde inte acceptera att Admun inte fattade att man känner sig som en annan människa i smink *som en tjej i boken gjorde* det stod tom klart och tydligt att hon kände sig som en annan människa haha men av någon anledning kunde admun inte greppa det.. så det var ett kul slut på lektionen iaf ^^
sen åkte jag till nina och käkade middag och pratade lite.. trevligt trevligt :)
nu sitter jag här hemma och har ont i magen ! har ätit för mycket :(

Kate Nash - Pumpkin Soup


bättre !

vill bara dela med mig av min stolthet ^^ för jag har blivit bättre på det här med att göra egna smycken :) de flesta har väll gått förbi affären pearlchain någonstans, och jag har blivit helt besatt, det är så kul att göra egna armband ! speciellt nu när man börjar bli bra också ^^

  


har gjort ett antal fler men inga bilder tyvärr :P och de som känner mig och som jag vill ge en födelsedagpresent till vet vad ni får ;)

Tisdag 5 feb..

tänkte berätta om helgen så kort som möjligt :P vill alltid skriva mer och fler detaljer men det blir för tråkigt att läsa :P så jag försöker alltid hålla mig kort :P och jaa många skämt kan dras av den meningen jag vet !!

fredag:
det ända jag tänkte på ända sedan jag vaknade på morgonen var att kalle skulle komma hem ^^ har ju saknat honom så mycket ! men jag hade ju massor att göra innan jag skulle möta honom, så jag satte igång..  gjorde frukost, städade, åkte till farsta för att bli sminkad på make up store :) och nej jag lärde mig inte ett skit på "kursen" usch ! eller a jag fick veta hur ,an la på skuggan på bästa sätt så det inte blir för kantigt men that was it ! aja fick iaf med mig massa bra produkter inklusive en jättebra ansikstsprej som min hy mår jättebra av :) så det var ju positivt ändå :) sen gick jag runt en stund i farsta innan kalle kom :) och jag var så glad när jag såg honom åka upp för rulltrappan, och när han kommer upp ser jag att han har en jättefin röd ros i handen, men han säger inget om den utan kramar och pussar mig massor innan han så fint säger "här" haha.. men åh så glad jag blev :D tack baby!  iaf sen bär vi av till konsum och handlar in maten för kvällen, och åkte hem till honom sen.. han skulle nämligen laga middag till mig ^^ och han själv självklart haha men det var lite för tidigt för middag, klockan var ju bara 5 eller så, så vi satte rosen i vatten och åkte och hyrde film.. det var bestämt en skräckfilm denna gång och det blev House on the haunted hill och Taladega nights.. sen kom tiden då Karl skulle laga middag :P *måste bara lägga in att män som kan laga mat är alltid ett stort plus* jag fick hålla mig till att göra salladen, vågade inte skrämma kalle med mina otroliga skills i köket ^^ *hmm* haha nemen det blev riktigt bra :) mycket gott :)
  

efter middagen var det dags för Let's dance :) stackars kalle höll på att somna ^^ men efter så var det dags för skräckfilmen, som jag sett förut men inte kom ihåg innan, och den var inte läskig ! så nästa gång blir det Eyes of the haunted hills 2 :P *Tror att den hette så* usch, första var så läskig !! men efter satte vi på Taladega nights, fast vi såg aldrig hela, var för trötta, så vi bestämde oss för att sova istället.. innan så funderade vi på om vi skulle dra in till stan till 90's för Linnea var där och jag vill verkligen dit, men vi pallade inte, ville ju vara hemma :)

Lördag:
vaknade vid 10, låg kvar i sängen till 12 typ.. sen bestämde vi oss för att gå upp och göra te.. eller jag bestämde att vi skulle göra det ^^  sen bar jag av hemmåt och skyndade mig för att jag skulle på hockey med far och bror, DIF-Brynäs som slutade 3-1 :D men jäkla vad det var hawaiihockey ! men det var kul med mycket folk iaf.. 12000 nånting i globen.. ett tag sen det var så många på en djurgårdsmatch så det var kul :D sen bar vi av mot heron för att se Natinal Treasure 2.. den var okej, första var mycket bättre verkligen !! och jag var tvungen att smuggla in en stor macka som jag köpte för jag var sjukt hungrig, och jag och far var inte säkra på om man fick ta med sig mat in, man får ju ta med sig godis och läsk så varför inte en hamburgare tänkte jag liksom, men far trodde annorlunda så vi var på den säkra sidan.. efter filmen åka vi hem och jag somnade nästan på en gång..

Söndag:
jobba som vanligt ! men det var konstigt för alla var så himla glada denna söndagen, även fast ali var bakis som tusan *vilket han är varje söndag haha* så var han glad, och Eli var på något damphumör och skojjade runt hela dagen, Gabbi också, och alla bara hängde och slängde på varandra hela dagen och bästa var när vi skulle sluta för dagen och all städning var klar och bara besticken var kvar *dom skulle rullas in i servetter* så timmy tar besticken fårn mig och joanna för att vi rullade tydligen långsamt, och han skulle göra det själv.. då komemr eli och tar armen runt halsen på timmy och säger åt han att säga massa saker haha.. så himla kul ! alla kunder vara glada idag också, massor av engelsmän, haha så kul ! ^^ efter jobbet åkta jag direkt till ullis för att överraska frida med en födelsedagsfika :) och sällskapsspel.. mycket trevligt :D vi drack lite för mycket kaffe dock så när jag skulle sova när jag kom hem runt 11 så gick ju inte det så bra, och kalle skulle se superbowl så han kunde inte komma och underhålla mig, så jag pratade med michael i telefon någon timme och sen såg jag fantomen på operan :D mm älska !! jag somnade typ vid 3

RSS 2.0