Söndag 30 sep..

Ja då var ännu en helg över och skolveckan är på ingång..
Helgen för mig har varit kul och mysig;

Fredag
skola från 9.30 till typ 11.20 inte så himla krävande.. gjorde det jag skulle å sen var det tack och hej.. fast ändå inte.. jag och della och ulrika hade bestämt att ta en fika/lunch.. så jag ringde Ulrika när jag hade slutat och hon var ju hos tobbe så hon var ju såklart tvungen att gå hem och fixa sig innan vi kunde åka till haninge för att möta della.. vi bestämde att ta bussen som gick 12.17 från min skola så jag var tvungen att sitta och vänta i skolan i 40 minuter, har ju haft roligare stunder kan jag ju säga, satt och dega på soffan utanför aulan med kristian,rasmus och henrik.. iaf sen åkte vi bussen till haninge och mötte upp della :) äntligen får man träffa tjejen liksom, har sagt att vi ska träffas så många gånger utan att det blivit av så äntligen.. och hon var så söt med sin mage med lilla pojken i ^^ .. vi satte os på ett café sen och åt lunchsallad som var jättegod btw, sen var jag ju också hungrig som en stor fet björn som inte ätit på hela vintern men iaf :P vi hade det mycket trevligt, sedan gick vi runt och kollade lite saker innan jag och ulli rusade till bussen.. jag var tvungen att vara hemma vid 3 halv 4 för vi skulle fira micke lite hemma innan jag, micke och pappa drig iväg för att ha trekamp med pappas trafikledare.. måste säga att mina presenter till micke var bäst :P han tar knappt av sig kepsen, tack linnéa för att du hittade den :P
iaf sen på trekampen började vi med golfsimulator-grej, "closest to pin" först, och jag kom ju självklart sist jag kan ju inte golf nånstans haha jag har iof kunnat, men vi spelade inte tillräckligt för att få in gamla vanorna igen :P sedan var det skuta fåglar med gevär-simulator, man fick stå och hålla ett gevär och sedan på en stor skärm kom det fåglar man skulle skjuta, jag vann detta :D jag vann mot 9 killar som trodde dom skulle vara så bäst på att skjuta, men ack nej JAG var bäst ^^ måste få glänsa lite :P sedan var det golf igen fast denna gång "longest drive" man skulle slå längst, och jag kom ju sist på detta också.. sedan var det bowling som gällde, jag var halvbra denna kväll, blev en jämn match mellan mig och dennis (konstig kille-körde mc-bud innan han nu ska bli trafikledare, mycket knäpp kille med knäppa kommentarer- berglund du vet vem jag pratar om) iaf kom trea där.. så jag var ganska nöjd med mina resultat iaf :D sedan middag, åt upp min hamburgare på nån minut bara haha, hade inte ätit sen salladen i haninge och nu var klockan 9 liksom, så jag var hungrig som en stor fet björn igen :P sedan bar jag och micke oss hemmåt för att glo film och sova..

Lördag
far min hade lovat att åka till globen för att köpa mina fina skor som jag hittade på wedins när vi var där i torsdags, men han var för bakis så det blev en stanna hemma dag med hemkörning av pizza till middag och massa popcorn och film, mysigt mysigt.. och eftersom vi inte åkte och köpte skorna så gjorde pappa en deal med mig att om jag diskade och gjorde mackor till honom skulle han betala mina skor på söndagen.. så jag var helnöjd ^^

Idag
ställde klockan på 10, ville inte sova bort dagen och missa att åka till globen.. men jag snoozade i en timme haha.. kom upp åt frukost, duschade och fixade mig.. sedan packade vi alla grejer vi hade med oss och åkte till globen.. provade mina skor, svarta stövlar med låg klack men ändå en klack, dom är jättefina ^^ :) och pappa provade ett par skor han med.. så ett par stövlar och ett par skor blev köpta :) sedan käkade vi och sedan tittade vi kläder till brorsan :) han gillar dock inte allt jag väljer ut till han :( hittade en jättesnygg rutig skjorta på carlings som satt sjukt bra på han men nej då, han tyckte inte om den när den satt på.. vi hittade dock lite grejer på hm sen så det blev bra ändå :) sedan åkte vi till vidja där pappa och micke badade i sjön ! galna killar dom där ! efter det badade vi alla tre i bubbelkoppen :)
kl halv 5 hade vi hyrt en tennisbana i farsta rackethall så vi spelade tennis där en timme, det var kul faktiskt, har aldrig testat tennis förut, det var kul :)
nu är man hemma och degar, borde plugga lite buddhismen, har prov imorgon.. men funderar på om jag kanske ska plugga imorgon på min två timmars rast innan religionen :/ mjoo så gör jag nog !

nu ska jag lägga mig och glo The Phantom of the Opera, har inte sett den på aslänge :( så det är dags nu :P
så det var allt för mig idag :)
god natt puss

torsdag 27 sep..

matten var inställd imorse så jag fick sovmorgon och började kl 11.25 ! såååå skööönt :D sedan efter lektionen gick jag och Fredrica till aerobicssalen och jag tränade dansen :) försökte lära ut cha-chan till fredrica också - gick bra faktiskt så jag borde klara av att hålla en lektion på idrotten :D sen när gruppen som skulle ha aerobics kom var ju vi tvugna att gå men catarina var snabb med att boka in mig som tränare för ett av deras pass också haha jag hade inte så mycket att säga emot så jag får väl ta mig an jobbet :) det kan ju stärka mitt betyg också, så vad gör man inte liksom :P
sedan får man reda på att teckenspråket var inställt - otroligt skönt ! för det är ju såååå tråkigt ! usch.. sean engelska där vi bara letade sånger från usa som man kunde koppla till kulturen, gick på ungefär 5 minuter så sen fick vi bara sitta av tiden hehe.. sedan bar det iväg mot hovet och Dif-Färjestad, och våra kära djurgårdsspelare var jättebra i början men sedan började dom sega till det :/ så det blev förlust :( men det var ändå kul att gå på hockey igen :D älskar att se på hockey ^^

nu sitter jag och sneglar på Anger management och nördar framför datan.. ska nog slänga mig i sängen snart ^^
godnatt puss

onsdag 26 sep..

Skola skola skola.. fast det var ingen jobbig dag idag faktiskt.. kom upp i tid imorse, kom till Info-layout precis på sekunden då läraren ropade upp mitt namn så för sen var jag inte :) efter info-layout och int-ekonomi så hade vi lång lång lunchrast, så jag drilon johan och erik satt i matsalen hela rasten, kan ju säga att något sjuka ämnen kom på tal haha efter det var det dags för biologi och matte- där vi gjorde absolut nada ! sen mötte jag Linnea på tåget och vi åkte till stan :) och jag är så nöjd med mina inköp ^^ en jättefin klänning från Monki - den är svart och med knappar hela vägen fram, den har lite puffärm också, svår att förklara men den är himmelskt söt ^^ sen köpte jag en cerise-rosa halsduk/sjal- älskar den färgen hehe inte många som gör det kanske och tycker jag är helt rööjd i skallen men jag älskar den :P sedan köpte jag såklart presenter till brorsan som fyller år på fredag.. han är ju så jobbig att köpa presenter åt.. han vill bara ha tv-spel och sånt ! så himla tråkigt att köpa, jag vill ju köpa något roligt klädesplagg eller någon kul grej han vill ha, inte ett till tv-spel han har ju 40000.. äh iaf blev en keps som jag vet att han kommer gilla och en parfym som jag struntar i om han gillar eller inte haha jag gillade den och linnea gillade den och fler tjejer lär gilla den, så varsågod bror min (A) ^^

just nu sitter jag och sneglar lite på teven och försöker skriva min Hinduism-uppsats.. går inte så bra, det är så tråkigt ! men jag måste, är bara massa fakta att skriva nu, blir roligare när jag kommer till analys och jämförelse och grejer :)

well, that's it for today I guess..
later xx

tisdag 25 sep..

denna morgon var det ovanligt jobbigt att komma ur sängen, eller det är ju såklart alltid jobbigt att behöva gå upp på morgonen men idag var det extra jobbigt, jag sov verkligen så himla skönt ! usch för att gå upp på morgonen !
efter den jobbiga morgonen var det skola, sedan åkte jag och nicolina en sväng till huddinge..
efter huddinge åkte vi hem och jag somnade på soffan haha, vilket gör att jag är ganska så pigg nu vilket inte är bra för då kommer jag inte kunna sova på ett tag och sen imorgon kommer jag inte kunna pallra mig upp i tid och jag kommer komma försent, fast det brukar jag göra även om jag kommer upp i tid.. inte hela tiden såklart men just när vi har Info-Layout på morgonen så kommer jag alltid försent !
iaf efter min sovstund på soffan gjorde jag min projektplan till projektarbetet mitt, det kommer bli kul med mitt arbete "tips och trick innan du startar eget" (en bok typ) men det kommer vara mycket mycket mycket att göra :/
aja just nu sitter jag och tittar på So you think you can dance :) missade min träning igår pga matchen ju så jag funderar på att låna aerobicssalen i skolan på torsdag och träna lite och jobba lite på programmet jag ska lära mina kära klasskamrater på idrotten :) får se om det blir cha-cha eller samba, har inte riktigt bestämt mig än.. kan ju testa lite på torsdag :)

imorgon ska jag till stan med Linnea :) har inte träffat henne på aslänge känns det som så det ska bli kul.. jag har massa saker jag behöver köpa också så väl behövd shoppingtur kan man säga :D

nu ska jag nog stänga av datan och se färdigt so you think you can dance å sen försöka sova ::)
god natt puss

Klassiska Lisa Kommentarer

haha jag måste ju bara göra en lista av detta.. det är nämligen så att min kära vän Lisa säger så roliga saker ibland så man tror att man ska dö när man skrattat så mycket så man fått andnöd !
så nu gör jag en lista här, den kommer fyllas på vartefter :)

Lisfis :)

image37


Vid köksbordet hos Johan ca kl: 02.30
"alltså det spelar ingen roll om han har rynkig bröstkorg"

Nyårsafton- längesen- i kiddes vardagsrum
"varför tittar vi på tvåan när det finns ettan och fyran?"

Denna kommentar är så värd att ta med på listan ^^
"Mitt huvud är så proppfyllt med smarta tankar så jag måste ibland göra mig av med dom lite mindre iq befriade kommentarerna, för att allt ska få plats liksom!"
(alltså av alla hennes tankar och kommentarer är vissa mer iq-befriade och vissa mindre iq-befriade, men dom är minsann iq-befriade ;P)

På El Cocodrile - middag med Nina, Fia och Marcela
"min hjärna är så stor så det blir tungt att hålla upp huvudet"

Skutan i segeltorp-middag med n-gänget
"Såra och såra.. men vafan om dom inte hade tagit åt sig så hade ju allt varit fint liksom"

Nina säger:familjen skulle åka till fiji
Lisa: till vad?
Nina: Fiji
Lisa: jaha haha jag trodde du menade den där fotobutiken, vad heter den ehm fuji haha jag tänkte liksom hon kan väll framkalla fotona där i london iställdet för att åka hem till sverige haha jäkla pucko

Hemma hos Nina - myskväll med N-gänget
"hjärnsläpp det lät ju skitkul!! vad är det ?"

Hos Nina- överraskningsmiddag för mig :)
"ja men ni vet det här, alltså det här , blinkskinnet !"
jag - "ögonlocket menar du"
lisa - " ja jusste ! haha vafan!"

Hemma hos Nina
"Alltså jag hör fan ingenting, undrar om jag är förkyld i örat eller något"

Hemma hos mig i solen dagen efter min skiva
"Undra om man kan bleka tänderna såhär (spänner upp läpparna och visar tänderna mot solen)
eller kanske i ett solarium ?"


det kommer mera :D

måndag 24 sep.. MATCH !!

kl:15.00
sitter just nu hemma ! sjukt laddad inför kvällens match AIK-DIF ! :D ska snart in mot kungsan för att möta Lisa och sedan leta upp far min och några kompisar som sitter och ölar innan vi ska käka på TGI Fridays :D såå god mat där ! iaf sen bär vi av mot råsunda :D ska bli grymt ! har ett uppdrag från Jonatan också, ska fota klacken och så, hoppas jag kan ta några bra bilder :D

oj nu måste jag skynd mig, måste få på mig min fiiiiiina djurgårdströja och sedan åka :D
later xx

kl:00.02
well, matchen var kul, bortsett från att domaren var knäpp och djurgårdsspelarna kunde göra så mycket bättre ifrån sig än vad dom gjorde,  hur trötta var dom liksom inte ? men iaf det lev ju 1-1 så det är ju inte katastof, leder ju fortfarande :D

nu ska jag gosa ner mig i min säng och sova :)
god natt puss


Lördag 22 sep..

Förra helgen :
På lördagen tittade vi på bil, det lutar åt en Volvo C30 :D sen middag på Jensen's med Nina och Lisa, sedan hem till mig för lite vin och kareoke.. sedan bar det iväg till huddinge till Jonas och Johan, där blev vi kvar till kl 3 typ då Vi tog en taxi hem, först till trånkan där Nina och Jonas hoppade av, sen till haninge till Micke och Jocke där jag och Lisa klev av.. hade en mycket trevlig kväll där sedan med lite heta diskussioner mellan Micke och Lisa medan jag och jocke satt och tittade på dom som om dom var helt röjda i skallen haha.. söndagen var bara en slappdag hemma hos nina ! :)

Veckan :
Måndag - skola och träning, Tisdag - skola och desperate housewives :D Onsdag - slappardag hemma ( försov mig så jag sket i att gå 8km med skolan hehe ) sedan på kvällen var det Grey's Anatomy som gällde och efter det kareoke med sofie frida och elin :) Torsdag - försov mig men hann med bussen till uppsala ändå, vi besökte linnéträdgården, muséer och fick en föreläsning om astronomi.. sedan var det kväll och jag, fredrica och rebecca var så trötta så vi var dom första som gick och la sig, vid 12 somnade vi alla tre.. fast killarna kom ju självklart och väckte oss med deras bankande på fönstrerna för att skrämmas.. Fredag - städas stugan, äter frukost, åker bussen till forsmark där vi fick se Forsmark 3 (reaktor nr 3) och under havsbotten dit avfallet förs.. det var kul att se faktiskt :) sedan sov jag på bussen hem, sedan var det bara att fixa sig för att sen gå till frida och ha en mycket trevligt middag med frida, nico och ulrika :) <3 

   


Idag :
bara slöat framför teven, sett två filmer ! och ätit en god middag med mamam och umgåtts med henne :) när vi tittade på Sing-a-Long så upptäckte jag att jag var kär i Brolle som var med där :P han är ju såå sjukt charmig och snygg, och den rösten, när han sjunger smälter man.. kan inte finnas en enda tjej som inte smälter ! helt otrolig helt enkelt :P :)



nu ska jag glo mer film tror jag och sen sova ! galet trött idag :/ hehe
god natt puss

Fredag 14 sep..

Skola som vanligt idag.. började med sjukt tråkiga uppgifter i word på info-layout lektionen.. sedan var det dags för internationell ekonomi.. sedan var det dag för mig att följa med frida till farsta, hon skulle köpa mascara och jag slutade halv 12 så vi åkte dit.. på bussen satt vi och snackade killar haha vi har nämligen liknande problem hehe.. måste ha låtit jättekul för dom som hörde oss sitta där haha.. aja sedan städade jag, lovade mor min att dammsuga mellanvåningen eftersom jag tydligen hade spillt pärlsocker över hela våningen när jag gjorde chokladbollar igår haha.. sedan kom far och hämtade mig och min bror och vi åkte till vårat stammisställe Heron City hehe.. käkade först på O'Learys och sedan var det dags för bio igen.. denna kväll blev det "På Smällen" ååh den var såååå bra :) så mysig film ! helt otroligt kul och gullig :) se den säger jag bara ! kanske inget för alla killar men för er tjejer iaf :P

nu sitter jag här hemma hos far, ska ringa nina snart.. sen sova för att vi ska nämligen upp någorlunda tidigt imorgon, 10 ungefär.. vi ska iväg och titta på- håll i er nu! det måste iaf jag göra :D- vi ska titta på bil till mig !!!! :D det är ju så att jag fyller 18 nu i december och mina otroligt snälla underbara föräldrar har bestämt sig för att köpa en bil i present :D helt otroligt ! kan inte fatta det :D måste ju ta körkortet såklart innan jag kan köra den men det ska fixas så snart som möjligt :D heeelt otroligt !
jaja nu ska jag ringa ninapina :)

later xx

Torsdag 13 sep..

Vilken sjukt seeeeg dag det har varit idag :/ började dagen med att gå upp vid kl 10.. började skolan 11.25 ! skönt med sovmorgon.. sedan hade jag svenska till 12.25.. sedan käkade jag lunch i skolan, och eftersom jag hade den extrema turen att få mina två sista lektioner inställda idag så slutade jag efter svenskan och gick då hem efter lunch :) skötn sådär men vafan alla andra hade ju lektioner.. så jag har bara suttit här hemma i soffan och tittat på tv.. såååå tråkigt ! men för ungefär en timme sen sysselsatte jag mig med att göra chokladbollar i en halvtimme.. nu sitter jag och tittar på simpsons och har tråkigt igen.. allt känns så meningslöst och tråkigt ! lite uppiggande med fint väder iaf, men that's it !

får se vad som händer ikväll.. blir säkert lika slöö som dagen..
later xx

Onsdag 12 sep.. musiksalen

igår..
igår startade jag dagen med att gå upp tidigare än vanligt för att hinna plugga lite till biologiprovet vi hade på morgonen.. det gick sådär, med lite tur kan jag få vg ! borde ha tagit mig lite mer tid att plugga (pluggade sammanlagt en timme typ) då kunde jag nog fått mvg, det var ett lätt prov faktiskt, bara de lätta delarna, så hade jag kunnat alla de lätta delarna hade det blivit mvg, men men.. nästa prov :D sedan i slutet av skoldagen hade jag presentation av My English, usch så nervör jag va ! råkade säga också att bad är ett verb fast det är ju såklart ett adjektiv, det finns med på min verb/adjektiv-lista men jag tänkte inte så långt och jag kallar listan verblista bara så det blev ett litet misstake där men men.. annars gick det okej.. sen låg jag död på soffan hela kvällen och tittade sorgsen på sista avsnitten av min favorit serie Gilmore Girls...

idag..
Skola som vanligt idag.. men lite annorlunda för jag och fredrica som är så ledsna att vi inte har musik på schemat längre gick till musiksalen för första gången nu efter sommaren :D lyckliga känslor svepte över oss när vi kom innanför dörrarna haha.. sedan när anders (musikläraren) kom tillbaka till salen fick vi ett varmt "välkomnande tillbaka", "hej tjejer" och en varsin kram.. sen satt vi och pratade om hur mycket jag och fredrica vill ha musik, så vi försökte hitta en tid då salen är ledig och vi har tid.. det hittade vi inte nu, men det löser sig ! Sedan var det dags för anders att ha lektion och det var det för oss också.. senare dock när vi hade "slutat" (hade litet möte kl 4 med jorge om projektarbetet) så spenderade vi två timmar typ där inne i kära musiksalen haha mycket trevligt ! pratade musik och fick höra massa kul från anders olika band och fick varsing liten skiva med 4 låtar med hans band Stereolith ! dom är grymt bra :D
eftersom vi inte har så mycket tid till musiksalen denna termin kommer vi vara i musiksalen typ varje dag nästa termin, eller iaf jag ! hehe.. har 5 ämnen nästa termin så jag har MÅÅÅNGA håltimmar och jag är helt ledig på måndagar och fredagar :D

Thess och Fredrica i musiksalen :D

image26

   

 


That's it for now.. Later xx

Söndag 9 sep..

Slitsam dag.. Har jobbat från 9 till halv 5, kul men att inte få sitta ner på så många timmar var inte så kul.. eller man känner inte det när man jobbar men sen när man ska byta om och sätter sig ner eller känner "nu är jag klar, inget mer att göra" då känner man verkligen hur trött man egentligen är.. men jag ska vara glad, det har gått bra för mig den här helgen så jag är helnöjd :D

måste dock plugga, eftersom jag jobbat mycket så har jag inte hunnit eller haft orken och konsentrationen att plugga :/ inte bra ! måste skippa träningen imorgon för att hinna med allt :/ usch fy på mig !

nus ka jga faktiskt ta och försöka läsa lite biologi, sen sova :/
god natt puss

Lördag 8 sep..

igår var bara en slappar dag.. såg shrek den tredje för andra gången, far och bror ville se den så dom beställde biljetter utan att fråga mig, så det var ju bara att gilla läget liksom hehe fast filmen är ju bra så det var ok :)

idag.. har typ precis kommit hem från min provjobbning på cafét i gallerian.. jag antar att det gick bra för dom ville att jag skulle komma tillbaka imorgon och lära mig lite mer om stället :D människorna som jobbade där verkade sköna också så det ska nog bli bra det här :D hoppas det iaf hehe

nu ska jag slappa lite, sen ska vi iväg och käka middag på restaurang å sen kanske en bio till, eller hem.. då måste jag plugga :/ biologi provet på tisdag kommer inte gå bra annars :/

aja nu ska jag se simpsons..
Later xx

Torsdag 6 sep..

Idag var jag hemma från skolan.. Skönt ! somnade halv 12 igår och sov till halv 1 idag, så utvilad är man :D har bara legat framför teven och glott och gjort två inlämningsuppgifter faktiskt :) så lite nytta har man gjort också när man varit hemma.. annars brukar det alltid bli så att jag tänker att jag ska göra det som behövs till skolan men orkar aldrig och tänker "jag gör det om en timme" "jag gör det senare ska bara göra det här först" och så blir det aldrig av.. men nu gjorde jag det jag skulle så det känns bra, lite stolt haha :P
Jag mår iaf lite bätte idag så det var bra att jag var hemma idag så jag kunde vila upp mig, ska vila upp mig imorgon också så jag är fit for foght på lördag :D måste ju kunna prestera mitt bästa när jag ska provjobba :P

sen har jag fått ett ytterligare levnadstecken från berglund, ett dagboksinlägg på hans sida i resedagboken.. verkar faktiskt inte som dom har så jättekul men det kanske är bara för att det regnat på dom och dom har rest runt massor så dom har likosm inte hunnit göra så mycket.. men det blir säkert bra.. är fortfarande så himla avundsjuk ! vill också !
Saknar dig Tomas !

well, nu ska jag se på tv och sen somna !
good night sleep tight don't let the bed bugs bite ;)

Onsdag 5 sep..

måste börja med att säga varsågod till min underbara vän Ulrika :) fixade i hennes blog lite så den blev lite finare och fick ett väldigt fint/sött inlägg med ett tack :) så varsågod sötnos ! vänner i 15 år ! inte dåligt det! Älskar dig hun'

sen går vi vidare till idag då !
vaknade idag med en ännu värre förkylning :( hostar som en galning och kan inte prata för jag är så hes, kan inte andas med näsan och ont i huvudet och orkar knappt röra mig.. så det var inte kul.. ingen feber dock så jag pallrade mig iväg till skolan, skulle få info om projektarbetet så det kändes viktigt att vara där..
i skolan satt jag mest still.. jobbade inget på lektionerna, kunde inte konsentrera mig.. sen fick vi informationen om projektarbetet och jag fick som tur var ändra mitt :) så nu ska jag skriva en bok typ om tips och trick och vad man ska tänka på innan man startar eget företag inom olika branscher :) mycket roligare än ekonomisk utveckling :P haha
sen fick vi också information om studentskiva, som ska vara gemensam för alla oss treor på östra, så vi slipper tänka på något, festkomiten fixar allt så det var bra också :D

när jag äntligen kom hem från skolan somnade jag direkt på soffan, älskar vår soffa ! den är så skön och jag kommer gråta när vi skaffar ny som mor min funderar på att göra !

aja nu ska jag sova så jag blir frisk till helgen, ska vara hemma från skolan imorgon och på fredag är det studiedag så jag hoppas jag lyckas :P

godnatt puss puss

SKYTTEN

23 november - 21 december

Skyttar är ofta vinnartyper, utåtriktade, pratsamma och framåt. De älskar snabbhet i bilar, flygplan, berg-och-dalbanor. De verkar älska ha undsluppit ett grymt öde med en hårsmån. Skyttar är varma, generösa och lojala vänner. de försöker ofta uppmuntra andra. Men de tar gärna en strid om det tycker att det behövs. Skyttar älskar att resa och har ofta en väska packad och klar. De gillar ofta spel, tappar bort saker och kastar sig in i förälskelser gång på gång. Skyttar är dåliga på att ljuga och därför försöker de sig sällan på det. De kan vara väldigt taktlösa och häva ur sig de mest otroliga grodor utan att fatta att de sårar andra.



Stämmer det eller vad? :P

Tisdag 4 sep..

vaknade upp idag med världens förkylning :/ inte kul ! kan knappt prata eller andas.. har massor att göra i skolan nu också, känns inte bra det här.. haha nyss var ju allt frid och fröjd, men men det är bara bita ihop och fixa allting :D

Jag har lite bra nyheter dock, jag ska provjobba på ett café/restaurang i gallerian på lördag ! :D lite scary men kul :D hoppas man får jobb nu så man kan tjäna lite pengar nu i vinter så jag kan dra utomlands :D

måste bara säga att träningen igår gick väl bra liksom men fan vad det kändes att man inte dansat på 3 månader haha.. måste komma igång nu alltså.. :P

puss

Måndag 3 sep..

Helgen var mycket trevlig.. var på bio med linnea som sagt på fredagen och på lördagen fest hos Lars :) mycket trevligt ! fick se nina halvfull för första gången haha hon trodde hon kunde lura mig genom att hälla ut vartefter jag inte såg men nej då ! jag hade stenkoll haha.. kul kväll, speciellt när vi skulle åka hem haha tre taxibolag vägrade skicka johan en taxi för dom tyckte han var otrevlig (det var han inte jag stog brevid och lyssnade) men till slut fick vi två taxibilar iaf, vi var 5 st som skulle åka hem - Nina,Jag,Per,jonas och Johan.. eftersom vi inte fick en stor så fick vi två vanliga och första stoppet blev donken i västberga :P alla var hungriga och det var ju på vägen hem till nina när alla skulle sova så det var perfekt.. sedan hittade vi två taxi utanför donken, orkade inte gå hem till nina, det rengnade också ! haha och då hoppade jag, nina, per och jonas in i ena taxin och johan fick åka själv, stackarn tyckte inte om det haha.. väl hemma gick vi och la oss.. johan i soffan, per på madrass (där jag skulle sovit egentligen) nina och jonas i sängen och jag brevid på kanten in till väggen ! myys ! *inte så* sen när ninas mor hade åkt till jobbet vid 6 gick jag och nina in till hennes säng istället och sov där.. killarna vägrade ju hålla käften och jag låg inte bra alls så det var en underbar lösning :D
sedan på söndagen slappade vi bara hemma hos nina.. myspys !

och till idag då.. det var skola som vanligt.. nu börjar man äntligen få lite rutiner i vardagen, skönt! även om skolan inte är en så kul rutin kanske så är det ändå bättre än att bara gå och slöa hemma och inte veta vad man ska göra.. har ju ändå bara ett år kvar :P
och snart ska man iväg på första dansträningen efter sommaren, väl behövd träning kan jag säga ! har inte dansat ett steg på sommaren så lite ringrostig är man, till skillnad från alla andra par som tränat hela sommaren :/ kommer få börja om från början känns det som haha.. nej men det ska bli kul ! ska slå max också som inte berättade att det var träning idag förrän jag pratade med lisa som skulle skjussa honom ! fy dig max !
nej nu ska jag nog gå ner och äta någonting så jag inte hungrar ihjäl eller dör sen på träningen hehe

puss puss

Lördag 1 sep..

kan ju börja med att säga att jag somnade inte igår, somnade typ 4 halv 5 imorse.. inte så kul, jag vaknade kvart i 2 idag av att nina ringer hehe.. så nu har man käkat å duschat och ska nog sätta på en film snart för att fördriva tiden lite..
det är ju party ikväll hos Lars :) har inte varit där på 1 och en halv månad tror jag så det ska bli kul.. hoppas jag iaf :P man vet ju aldrig..

juste, när nina ringde satt hon hos frisören och då började ju jag tänka på vad jag ska göra nästa gång hos frisören, klippa mig ska jag ju självklart göra men ska jag göra blonda slingor eller ska jag färga till brunett ? kan inte bestämma mig, och när jag frågat folk vad dom tycker så är alla så olika, många tycker jag ska färga men många tycker jag ska stanna som blond..så jag har ingen aning.. haha vilket meningslöst ämne men men :P

      


puss

Fredag 31 aug..

dagen började väldigt slappt.. hade två lektioner - började halv 10 och slutade 11.. så kommer dom flesta fredagarna se ut denna termin :) kan ju inte klaga ! men iaf så jag kom hem typ kvart över 11, käkade lunch å duschade ( hann inte på morgonen innan skolan, var ju tvungen att sova :P ) sen slappade jag bara framför teven.. då fick jag också första levnadstecknet(sms) från berglund :) haha stackarn verkar inte ha så kul i indien och han ska vara där 4 veckor till.. saknar dig så mycket, hoppas du inte har det alltför tråkigt/jobbigt och att resan bara blir bättre och bättre :D

sedan var det dags för middag när mamam kom hem, hjälpte till lite för att det skulle gå snabbare.. hade nämligen lite bråttom, skulle ta 19.38 bussen med Linnea för att åka in till söder och gå på bio :) slutade med att jag fick slänga i mig maten på 10 min och sen slänga på mig skorna och jackan och gå iväg till bussen..
Väl i stan, hämtade vi våra biljetter och köpte godis och satte oss och väntade på att dom skulle släppa in oss.. vi såg shrek den tredje :) den var mycket rolig enligt mig, Linnea tyckte den var småkul lite här och där men jag tyckte den var småkul hela tiden, en gullig film hehe

Nu sitter jag hemma iaf, helt slut, vet inte varför jag är det mend et är jag iaf.. funderar på att gå och lägga mig men får se :P lär väl inte kunna sova då ändå.. Nattugglan Therese ! haha

puss !

RSS 2.0