Let me go !

okey.. det är ju känt att pappor brukar ha svårt att släppa taget om sina döttrar men att släppa taget om sina söner går hur bra som helst, stora starka söner - inga problem tänker dom.. sen är det så att många mammor har svårt att släppa taget om sina söner men döttrarna behöver dom inte oroa sig för, för det tar ju papporna hand om.. i mitt fall är det ju inte så tyvärr måste jag säga, pappa kan man alltid övertala men mamma är stenhård..

det är så att min  pappa har släppt taget om mig, hand inser att jag börjar bli vuxen att jag går på fester och dricker och har kul med mina vänner och inte bara sitter hemma hela kvällarna och tittar på film.. det har inte min mor gjort :/ hon tycker fortfarande att jag vill sitta hemma framför teven en lördagkväll och titta på film med godispåsen i handen.. hon vet ju såklart att jag går på fester och så och om vi har tjejmiddag dricker vi vin och cider men gud förbjude att jag åker utanför skogås på fest !

som när jag åkte till stuvsta med nina och var på fest där hos lars, då sa jag till mor att jag var inte säker på vad vi skulle gör a på kvällen men att vi skulle sova hos nina i trånkan iaf.. sen åkte vi ju till stuvsta och tog en taxi hem sen.. det fick ju hon reda på sen när hon pratat med ninas mor så hon frågade ju mig såklart och då svarade jag att vi åkte dit sen var det inget mer med det..

och denna lilla oskyldiga händelse använder hon sig av nu som anledning till att jag inte får åka till ekerö nu på lördag med linnea.. för att jag inte sa hela sanningen en ända gång så tror hon jag ljuger hela tiden, men det gör jag inte, hatar att ljuga och kan inte ljuga för den delen :/ men iaf (åh gud vad det låter som ett fjortisinlägg nu men men skitsamma) så nu i helgen får jag inte följa med till ekerö, vilket jag kan förstå lite halft sådär eftersom det är så långt bort och det är svårt att ta sig hem sen och hon vill att jag sover hemma när jag åker på fest så det kan jag ta.. 
ska ändå följa med nina till stuvsta istället, vilket är okej med henne just  för att det är lätt att ta sig hem..

men stackars mor, hur ska det gå för henne snart om 3 månader när jag blir 18 och går ut på krogen och sen efter gymnasiet när jag ska till usa ett år och plugga.. stackars mamma kommer inte klara sig om hon ska vara så orolig hela tiden, hon säger själv att hon vet att hon är för orolig och att hon ligger hemma med magsår när hon inte vet exakt vad jag gör.. jag tycker synd om henne :/ för mig är det okej faktiskt jag klarar mig det ända jag missar är en fest så det är inga problem men stackars mor.. 

sen tycker jag jättesynd om min kära lillebror som fyller 16 nu i september, han har varken mor eller far släppt taget om, han är deras lilla bebis typ.. stackare, jag ska göra allt jag kan för att hjälpa dig :D 

Mor jag älskar dig, du är min bästa vän men du måste börja släppa taget lite iaf, vill inte att du ska oroa dig så mycket ! jag klarar mig alltid ! :D

sorgligt...

klockan är ganska mycket just nu 02:40 och jag är hypad som jag vet inte vad :/ hur pigg som helst.. har precis lagt på telefonen, pratade med berglund, sista samtalet innan han drar iväg 8 månader :/ och tidigare idag och på morgonen var sista gången man fick träffa honom också innan han åker.. inte kul :/ kul för han, jakob och jimmy men inte så kul för oss här hemma ! kommer sakna honom så mycket :$ får hoppas på att man kommer och hälsar på någon gång under vintern.. annars är det bara vänta på att dom ska komma hem igen.. å jag är ju så avundsjuk, vill också iväg jorden runt och ha massa kul.. fast det är iof inte som om man inte kommer ha saker att göra här hemma, måste ju fixa klart allt i skolan.. usch fasar för projektarbetet, kommer ha så mycket att skriva, kommer fan bli en bok :/ haha
aja hur som helst har jag haft en sjukt bra och mysig vecka (oj hjälp börjar prata som människan också haha) även fast skolan började (vilket var kul faktiskt om jag tänker efter, sista året nu ju) och som sagt kommer sakna dig tomas, hoppas du har jättekul på resan och får träffa massa roligt folk och se massa intressanta saker :) men vi ses när du kommer hem ! :) annars blir jag inte glad ;)

puss puss !
ps.jäkla timing wow

vin och kräftor...

I helgen styrde jag upp en liten last minute kräftskiva hos mig i vidja.. blev en mycket trevlig och mysig kväll faktiskt och man säger ju att bilder säger mer än ord så jag låter dom tala för sig själva :D

image11 

image17 image12 

image13 image14

image15 image16

image18 image19

image20 image21

image22


16 aug.. vaccin :/

börjar som vanligt med att skriva lite om gårdagen :)
igår vaknade jag upp hemma hos lisa.. hon kom ju och hämtade mig på tisdagskvällen sen satt vi och snakcade och rökte vattenpipa och drack vin.. mycket mysigt, vi satt uppe till 4 och kom i säng halv 5.. så snacka om att jag var trött när jag vaknade först vid 8, sen vid 9, sen vid halv 11 och då kunde jag inte somna om, inte kul.. så jag låg kvar i sängen en timme eller så sen satte jag mig vid lisas data och hade sjukt tråkigt.. ville inte väcka lisa eftersom vi var uppe så sent och hon skulle iväg och jobba kl 5 så jag tänkte att hon kunde få sova lite.. sen får man ju reda på att lisa också vaknade tidigt men ingen ville väcka varandra haha *suck*  sen när vi äntligen fhade fått i oss frukost, jag var såå hungrig, så gick vi ut på en lång rask promenad med jessica.. väl behövd kan jag säga.. sen åkte jag hem och lisa till jobbet..
väl hemma så får man sms av berglund och bestämmer sedan att åka hem till honom och umgås lite med dom som var där, victor och jimmy, och berglund såklart hehe.. min snälla mamma körde mig dit :) sen kom berglund och mötte mig och på väg till hans hus så gick vi upp för berg och grejer, härre gud jag som  hade klackar också, men det gick bra tro det eller ej :) haha sen när vi kommer hem och går ut på uteplatsen så sitter jimmy och victor och spelar schack (vet inte hur det stavas hehe) sen när dom äntligen spelat klart, det blev lika *suck*, så blev dom lite mer sociala med berglund och mig.. sen satt vi å snacka å myste :) sen skulle ju dom självklart ut så mor min hämtar mig och skjussar dom en bit och sen komemr man hem.. helt slut..

och nu till idag.. ställde klockan på 10, kom upp halv 11 hehe, drack lite te och duschade.. sen kom mor min och hämtade mig.. hade tid för vaccination mot livmodelhalscancer.. för er som inte hört något om det så är det ett vaccin som skyddar mot konstiga cellförändringar och cancer i livmoderhalsen, eller mot ett virus som ger cancer, viruset smittar på olika sett men jag tror sex är det vanligaste, får man det och det är långt gånget så kan man vara tvungen att ta bort hela livmodern så jag rekomenderar alla unga tjejer att vaccinera sig om ni vill ha barn och inte få cancer :) iaf så tog jag sprutan och gud vad ont det gjorde :/ eller själva sticket kändes knappt men sen när hon sprutar in vaccinet i armen så svider det och spänner.. fruktansvärt, fast det kanske bara är jag som tycker så för jag är jättespruträdd :/ mor fick hålla min hand hihi.. efter denna hemska stund hos gynekologen så gick vi och käkade.. sen körde mor hem mig och jag har bara legat och slappat hela dagen.. har fått en ny mobil också äntligen ! jag sumpade ju min gamla så jag har haft min jättegamla k750i som också är söndr men funkar okej ändå.. vet inte vad den nya heter men det är en ericsson iaf och den är svart och guldig, den är nice faktiskt :)
sen nu sitter man här ska käka snart sen får vi se vad som händer ikväll :)

later/puss

hemma igen

efter en veckas bilsemester med far och bror är jag äntligen hemma igen :) det har visserligen varit en mycket trevlig resa men  allt bilåkande fick mig att längta hem ganska mycket mer än om vi inte hade bilat !
lyckad resa trots tre päron i europa haha fick ju se hela paris och hela amsterdam :) mycket fina städer och jag är helt kär i amsterdam nu haha så fin och mysig stad :) förutom red light dårå men det är ju bara en gata så den kan man skippa haha

ska ladda upp lite bilder från resan snart.. hinner inte nu frida kommer över och vi har tydligen en del att prata om tror jag :/  nu kommer hon
later :) puss

Den där jäkla packningen...

Ja då var det dags igen.. ska iväg i ca en vecka till Göteborg-Paris-Amsterdam-Malmö och sen hem.. alltså måste jag packa för en vecka ungefär (ta med mig allt jag äger med andra ord) och jag lyckas som sagt alltid glömma något och jag lyckas aldrig få ner allt i väskorna så dom tar så liten plats som möjligt *suck* jag har iaf packat klart nu och ja, jag tvivlar på att allt får plats i bilen :/ haha men men vad gör man ?

har haft en mycket trevlig dag idag.. jag och frida följde med berglund,Jacke och jonas till flatenbadet för att sola och bada.. very nice.. det ända jobbiga var att man var tvungen att klättra ner för klipporna för att kunna hoppa i vattnet från en någolunda låg höjd hehe.. är man höjdrädd så är man :P killarna hoppade ju från höga klipporna såklart men jag skulle dö om jag gjorde det.. inte så kul så aa..
sedan kom man hem och måste tänka på allt man ska packa *suck* det funkade ju till slut ändå så nu ska jag se scrubs och sen sova :)

hörs om ca en vecka :) puss
gör inget jag inte skulle göra ;)

Fredag..

Jag börjar med att berätta om igår.. Eftersom det skulle vara fint väder så hade jag planer med berglund att vi plus kompisar skulle träffas och dricka öl och vin på en mysig klippa i kvällssolen, men när jag vaknade såg jag att det var mulet.. inte en bra start men vi höll hoppet uppe om att det skulle spricka upp så jag åkte till stan med Linnea.. och gissa vad som händer ? jo det spricker upp.. molnen försvinner och vi ser solen komma fram.. yes tänkte jag då, då var det problemet ur världen :) men vad händer sen ? för att citera berglund *independence day moln* dyker upp och tar över hela himlen.. så planerna förstördes ändå *suck* inte så kul men men.. jag hade iaf en bra dag i stan med Linnea som berättade lite saker om sin vecka i Sunny beach, det var kul att höra hehe och vi hittade massa fynd.. helnöjd med alla inköpen :D

Så vidare till idag.. det är grått och det rengnar ute, ser inte kul ut.. usch ! vill ju ha sol ! får väl gå och lägga mig i ett  solarium om jag vill ha värme, inte bra alls *suck* men men.. inga planer än förutom en mysig middag med mamma å bror.. ska hjälpa till med maten har jag lovat.. får se hur det går *hmm* detta bådar inte gott hehe

Tråkigt tråkigt tråkigt !
Later

RSS 2.0