kennlar överallt!

ja jag har ju bestämt mig nu.. jag ska köpa hund till sommaren :D woho !! jag känner verkligen att jag är redo för det ansvar det innebär och jag vill ta hand om min vovve.. jag längtar så himla mycket efter att få lära och leka med den och jag kommer lägga mycket energi på träning och uppfostring.. det ska bli den bästa hunden i världen !! :P

men det finns ju kennlar överallt förutom i stockholmsområdet :O inte ens ute i nynäs eller typ märsta, där det finns skog och ytor för uppfödare.. så jag måste åka för att få hem min puppie men det gör ju inget iof en det skulle ju vara trevligt med en labrador kennel i närheten !! vet ni någon så säg gärna till :) och ja det ska vara en labrador :) en svart :)

har hittat en kennel som verkligen är perfekt men känner att jag ska kolla igenom alla först innan jag ringer..  men om jag inte hittat någon bättre så ringer jag de imorgon :D tiken som fått valpar hos den kenneln hette Tess btw, hur kan jag motstå då ? ^^

valborg

först vill jag bara tacka för era gulliga ord tjejer :) jag mår mycket bättre idag och har faktiskt lite planer.. inga för ansträngande dock för kroppen är fortfarande trött.. men en brasa ikväll ska iaf ses med john och robin och kanske steph :) mys.. vi ska kanske till rålis eller någonstans här på söder :)
nu på dagen får jag se om kalle vaknar snart så kanske vi ska ses och sen hämtar jag bilen som står hemma hos mor min.. å älskade bil! saknat henne såå ^^

hoppas alla får en mysig valborg (alla som ska festa(mest fjortisar)- ta det lugnt!!!)


Miss Sjukling

ja som jag nämnde tidigare är jag ju sjuk igen.. har fått en extrem bakterieinfektion igen !! ni som följer bloggen eller känner mig vet att jag var mycket sjuk i februari, hade då fått en b-infektion.. en sådan infektion fick jag igen på planet hem :/
förra gången var senkan(eller vad fasen det hette) 65, den ska ju vara 10.. den här gången är den, gissa? kom igen gissa! okej den är 96 !! men kosntigt nog är jag piggare än förra gången även om jag är sjukare den här gången.. men jag antar att det är för att jag proppar i mig alvedon och ipren för annars skulle jag se ut som ett lik och känna mig som ett lik.. jag menar på planet och i songapore trodde folk att jag avr döede för jag såg så ut.. jag känner mig döende om jag inte proppar i mig tabletterna så aa..

jag har iaf fått antibiotika som jag ska ta i två veckor ungefär :) äntligen något starkt som förhoppningsvis gör att jag blir av med den här skiten för gott nu !! Doxyferm hette det och det är för bl. a lunginflammation och massa andra ganska tunga sjukdomar så det måste ju funka !!

så jag kommer ligga utslagen här ett tag :( vill ju ut i solen men det får jag inte vare sig jag sitter på balkongen elelr går för doxyferm gör att man kan bli känslig mot solljus och få utslag på huden och grejer så ingen sol för mig inte :(

aja ska ta och titta på ett avsnitt av 90210 nu
hörs sen ♥

I've never been so happy to be home!

resan hem var en resa direkt från helvetet!!! usch!! det började iof bra förutom att jag inte fick fönsterplats, men det visade sig senare vara tur det..

ungefär efter 2 timmar på flyget från sydney till singapore (där planet skulle tankas) så örjar min hosta bli värre och värre, halsen börjar svullna, näsan svullnar, och huvudet blev till sist jättetungt! kunde inte sova men borde ha gjort.. eftersom jag började må dåligt så var det skönt att sitta på en kantplats så jag kunde sträcka på benen sitte lite hur jag ville och gå när jag ville.. när vi väl landade i singapore kände jag mig helt ärligt döende, jag kände att när som helst svimmar jag! och folk såg det på mig, fick massa oroliga blickar, och några faktiskt väldigt otrevliga blickar.. hur som helst tog jag mig till en pelare och slog mig ner på golvet (som var en heltäckningsmatta) och lutade mig mot den.. folk som gick förbi såg att det var något som var snett, men vad skulle jag göra? jag orkade inte ställa mig i den extremt långa kön till säkerhetskontrollen( jag skulle definitivt svimmat om jag stått upp så länge!!) och eftersom planet skulle bara tankas var jag tvungen att sitta och vänta på att kön blev mindre så jag kunde komma in.. när jag stod i kön så stod det en australiensk kille framför mig med hans dotter, han var den enda som fråga om jag var okej, jag svarade självklart "no" och han frågade lite var det var för fel och hoppades att det skulle lösa sig, när jag pratade de honom kände jag att jag kan inte prata utan att tårarna rinner, näsan var så svullen att tårarna rann så fort jag pratade..

när jag väl tog mig igenom kontrollen så skulle pass och bordingpass kollas och då frågade jag tjejerna som stod där om flygvärdinnorna fick ge ut "medicin" om man hade feber eller en allergisk reaktion (som jag trodde jag hade) och då sa do ja men bara "aspirin" och om jag var så dålig kanske de inte skulle låta mig gå på planet :O men ena tjejen var vänlig nog att ge mig några halstabletter.. så fort jag gick från dom satte jag mig ner och tårarna forsade ner för kinderna :O jag grät inte eller så, det var bara det att jag hade hållt de inne så gott det gick när jag pratade med tjejerna i kontrollen att de forsade ut när jag kom därifrån.. nu när folk gick förbi tittade de på mig med "pitty in their eyes" (herre gud kan inte ens förklara på svenska, tänkt vad två veckor i ett engelsktalande land gör med en).. sedan hör jag från högtalarna att vi måste stiga på planet så vi kan lyfta igen.. jag torkar tårarna med ärmen (så som man alltid ser på film) och går på.. denna gång fick jag en ny plats, samma kant men bara några rader längre fram.. hade två ipren i väskan (tack gode gud!!) så jag tänkte att så fort vi lyft och det är okej så frågar jag om vatten och tar en ipren, om det inte hjälper ber jag flygvärdinnorna om hjälp.. men tack och lov min ipren hjälpte, hostan blev också bättre, men jag tror att det var pga den nya platsen.. det måste varit något med den plats jag satt på innan för man blir inte störtsjuk sådär om det inte är något fel där man är!!

hur som helst så kändes det bättre iaf och jag försökte få tiden att gå genom att försöka sova (gick inte) titta på roliga filmer (det funkade) lyssna på musik (funkar alltid, men eftersom jag lyssnar alltid på texterna i låtarna så blir man lite sentimentel ibland, så det blev lite störande efter ett tag) jag kunde inte läsa eftersom det var natt och alla lampor var släckta för att vi skulle sova, så ville inte störa de andra med att tända in lampa(lamporna lös verkligen starkt!)

när jag kom till frankfurt tog jag min andra ipren innan vi landade och sedan bar jag mig iväg till en toalett, borstade tänderna och sedan gick jag vidare mot "sky line" som skulle ta mig till min terminal.. det var så dåligt skyltat att jag var tvungen att fråga flera ggr.. för det första så brukar det alltid stå "flight connections" eller "transfers" direkt när man kliver av, och oftast är det då ett helt annat håll än till "exit" och "baggage claim".. emn självklart fanns det inte sådana skyltar utan bara exit och baggae claim så jag frågar och får veta att jag måste gå mot utgång och sen följa skyltar till terminal 1.. okej bra då gör jag det, ska väl inte vara så svårt.. nej det var det inte heller, tills jag kom fram till ett ställe där skyltarna helt plötsligt tog slut :O så jag var tvungen att fråga igen, så en kille följde mig en bit och pekade sedan på en skylt.. okej bra bara jag kommer fram tänkte jag! så jag följde skyltarna och kom fram till sky line.. åkte tåget till min terminal och kommer till en säkerhetskontroll. finally tänkte jag! hur som helst så sa de på planet att om man inte hade fått en bordingpass så skulle man få det vid gaten, mycket konstigt tyckte jag men men om de säger det så.. men när jag kom till kontrollen ser jag en kvinna som jobbar på flygplatsen och ser ut som om hon har koll så jag frågar henne om det verkligen stämmer och det gjorde det, hon beklagade sig också om att det skulle komma en till säkerhetskontroll..

när jag kommit igenom den första kontrollen fortsätter jag med snabba steg till nästa, där det är sjukt mycket människor så det tog evigheter!!! det var en pass kontroll och bordingpass kontroll innan kön "började"(den had eju börjat flera meter innan.. iaf när jag är där vi kontrollen så säger jag att jag inte ha ett bordingpass och hon tittar på mig med förskräckt min och säger att det måste jag ju ha för att komma vidare.. så jag förklarar att jag fick veta att jag skulle få det vid gaten och då svara hon att det är okej och viftar förbi mig.. då började jag bli lite orolig men vad skulle jag göra? så jag tog mig igen om kön och kontrollen och skyndade mig till gaten.. nu var det bara 25 min tills planet skulle lyfta så jag skyndade mig.. när jag kom fram sa dom att jag kanske inte skulle få ett bordingpass för att planet var fullt och att de hade en deadline för bordningpass, det var 30 minuter innan planet lyfter, då skulle de inte ge ut fler.. men jag var ju sjuk och arg och så som de såg det ledsen eftersom jag knapp kunde prata utan att tårar fyllde ögonen, så tårögd var jag minsann.. men som tur var så kunde de ge mig ett brodingpass (klart de kunde jag var ju bokad på det planet och jag tror knappast att de hade gett min plats till någon anna, det händer ju inte allför ofta att folk kommer obokade till flygplatser för att försöka komma med ett plan, eller hur?) så då var  klockan 07.30 och planet skulle lyfta 07.45!! fatta min mardröm på frankfurts flygplats!!! åk aldrig dit människor!!! jag blev vardnad av en av tyskarna som frida och sofie bor med att frankuft var jobbig, och ja de hade rätt.. varje terminal har typ 200 gates!!! och jag undrar hur mån ga terminaler de har, jag landade på terminal 5 och skulle till 1..

på planet till sverige fick vi frukost, en macka, juice och thé eller kaffe.. åt halva mackan drack juicen och théet sen satte jag mig i lotusställning med benen, drog luvan på tröjan över huvudet och la mig med armarde och huvudet på dom på "fällbrickan" och somnade!!!

när jag landade och hade fått min väska hade jag aldrig varit så glad att vara hemma i sverige igen!!!! älskade sverige!!!! älskade hem, älskade säng!!!!

oj vilket maffigt inlägg det blev :P så blir det ju iof när man har en resa direkt plockad från en mardröm att berätta om :P

skriver mer om hur jag mår senare :D

sista kvällen

ja det är sorgligt  nog sista kvällen för mig här i australien.. men det ska ju bli skönt att komma hem såklart ^^ ikväll ska firas dock! vi ska ut och äta snart när sofie blir klar, och sen ska vi förbi hyde park där fanny är och partar ^^ kul att träffa henne, det ska det bli! hon flyger ju också hem imorgon men vi har två helt olika reseplaner imorgon tyvärr så vi kommer inte mötas en enda gång på någon flygplats.. men men vi ses ju ikväll :) och sen hemma förståss!

idag är det anzac day här, det betyder att alla krigsveteraner och hjältar hedras och alla nuvarande krigshjältar hedras också då dom är borta och strider.. en fin dag tycker jag, de hade parad inne i city och massa krigsdokumentärer på tv.. men allting var och är dock stängt, som deras matbutiker och klädbutiker etc etc.. men restauranger och så är öppna såklart.. jag antar att det är något jippo i hyde park eftersom fanny sa att hon kommer vara där hela natten.. men vi får se :D

en sak till, sov inte bort lördagen människor!! jag vaknade vid 11 imorse och jag ser att klockan är 11 på morgonen nu hos er! up och hoppa ;P

puss ♥

klia klia klia

ja det är vad min sysselsättning är.. igår vaknade jag upp med bett överallt!! jävla kryp som inte syns och bor i sängen!! min högerarm hade blivit värst attackerad, 16 BETT!! vänsterarmen hade bara blivit biten ca 6 ggr.. mina fötter är bitna hela tiden, kroppen också men armarna blir värst utsatta, har 4 bett just nu i höder handflata!!  handflatan liksom!!
fattar inte hur de kan leva såhär tjejerna.. eller aa frida blir ju inte biten längre :O

jaja till roligare nyheter! jag mår mycket bättre nu :) men är fortfarande försiktig med vad jag äter för min mage är ju så känslig.. men annar sär det bra igen :D vi var på tjejernas lokalhak The Ranch igår och de hade liveband som spelade rocklåtar, de var asbra :D de spelade nirvana, pearl jam, guns n rosen osv osv :D så det blev äntligen en riktigt lyckad utekväll :D

ikväll är det ju min sista kväll så vi planerar att äta på The Australian, en restaurang som är rekomenderad, jag coh sofie ska äta kängru :P efter det ska vi på någon klubb på kings kross för det är tydligen där de bästa dansklubbarna finns :) ska bli intressant :)

på måndag är jag hemma igen sötnosar ♥

bajs!!!!

jag tror jag börjar bli sjuk :( jag ahr ont i huvudet, mår illa, har spykänslan hela tiden, är trött hela tiden, ingen ork alls har jag :( fan fan fan!! ska jag behöva ligga hemma i sängen de sista dagarna i australien ?? hoppas inte, men just nu ser det så ut :( jag och frida vill ju gå på operan imorgon men jag tror inte att jag klarar av det :(

och tänk sen flygresan hem !? kommer ju vara en plåga om jag ska vara dålig och må illa, risken att spy är ju ganska mycket större då när man lyfter och landar 3 ggr!! men men what to do ?

barbecuen hos angelicas pojkvän var iaf mycket rolig :) tråkigt väder dock så vi var ju inomhus men annars var det super :D

ne nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite och sen sova.. om jag kan :/

puss på er!

begränsade

tyvärr är det så att vi har begränsat antal aktiviteter vi kan göra här den sista veckan jag är här.. vädret är grått och tråkigt vilket gör att vi inte kan åka till bondi och surfa, emn så fort solen kommer tillbaka så åker vi dit ^^ vädret och tiden på klokan idag gör att vi inte kan åka till Taronga zoo, de har bara öppet till 5 :O och klockan är 2 här, det tar dessutom en timme att ta sig dit..

pengarna gör att vi inte kan åka någonstan utanför sydney.. vi kan åka till blue mountins men där gör vädret det svårare.. men förhoppningsvis kommer vi iväg till Taronga zoo imorgon, dagen efter det så hoppas vi på sol och surfing, och dagen efter det blue mountins i ett härligt soligt höstväder :D (deras höstväder är 20-25 grader än så länge)

idag ska vi åka in till city och bara låta spontaniteten ta över oss, kanske går till luna park och tar några öl (i mitt fall några glas vin) :D

puss och kramar på er ♥

tråkigt väder här på andra sidan jorden!

ja det är grått och typ kallt :O eller ha kanske 17 grader skullejag gissa på så det är ju inte kallt om man jämför med er där hemma där ni har minusgrader :O jisses det var ju fan varmt när jag åkte !! haha det kanske är kallt där nu bara för att jag åkte ;P det blir varmt igen när jag kommer hem hahaha.. ne men vi har haft kanonväder här annars :) har iof bara fått lite linnebränna med hoppas på en solig fin dag imorgon så vi kan åka till bondi och pressa ^^ haha

saknar alla där hemma
puss på er!

vågor!

jag kan och orkar bara säga några få ord :P

superhärligt här nere, och det var sjukt länge sen jag fickl leka i vågor ^^ det är kul att leka i vågor !!


Im in Australia!!

ja nu har jag varit här i en dag, allt jag orkar säga om resan ner är att den var lååååång!! har lite jetlag men bara lite! det är varmt och skönt men det regnar idag så vi har bara varit iväg och köpt lite vin och så.. sofie kommer hem ikväll så vi kanske går till deras lokalhak The Ranch, men jag tror vi bara stannar hemma och tar liote vin och öl hehe.. iaf så är internet sjukt segt här så det kommer inte mycket uppdateringar tyvärr men ska försöka ladda upp bilder allt eftersom på facebook..

puss och kram alla där hemma! ♥

nervööös!!

gud nu känns det som bara den i magen.. jag åker om några få timmar :O åker hemifrån 04.00 tar arlanda express som går 04.35 så jag är på arlanda 04.55 :O sjukt !!!!!!!! snart är jag där, och snart byter jag flyg i London och sen, ett dygn senare är jag landad och uppmött i sydney !!!! :O :D jisses !!!

det här är sista inlägget nu när jag är hemma i svealand! jag hoppas ni får underbara veckor med fint väder och massa skoj :) vi hörs när jag har tid i australia ^^ ska försöka uppdatera så mycket som möjligt :)

pusssss ♥

den där j*vla packningen!!

hur många gånger har jag nämnt att jag hatar att packa ? mååånga !!! usch man tar antingen med sig för mycket eller för lite och glömmer alltid något !! gaaah.. nu har jag iaf påbörjat packningen.. jisses hur ska detta gå ?

2 dagar!!!

eller nja inte riktigt, typ 1 och en halv dag kvar :D åker ju hemifrån vid ty 4 - 5 på lördagmorgonen så ^^ helt sjukt!

sitter just nu hemma hos far min som är i thailand, och försöker skriva ut mina biljetter och mejlet om mitt elektroniska visa och grejer men så smart som han är har han ingen färg kvar i patronen så man måste byta, jo tjena att jag kand et :O haha så jag får väl snika in på något bibliotek elelr så och skriva ut det jag behöver :/ oj oj oj vad saker man måste göra :O

iaf så ska jag till farsta igen idag för att hämta min sko som skomakaren lagade åt mig :) mina gladiatorsandaler vill jag ju ha på resan liksom ^^ och sen ska jag fika med lisa :) ska växla pengar, kolla på bikini.. sen ska jag hem till mor och käka med dom och sen träffa linnea :D wiho vilken dag !! :D


blev ingen power yoga

ne mådde såååå himlans illa så jag satt på toaletten ^^ haha kändes som jag skulle spy ett tag :/ men john kom iväg till gymmet iaf, fast han körde fritt..

nu mår jag bättre, men det kommer som sagt ta lååång tid innan jag kan äta smörgåstårta igen ^^

mitt nya "svarta" hår!det ser mer svart ut än vad det är.. det är bara väldigt mörk brunt, glänser lite rött.. men aa såhär ser jag ut iaf ^^

blackhead!!

jag kom precis hem från lisa efter en heldag med henne och jackie :) vi fikade först i farsta och jga komme rinte kunna äta smörgåstårta på flera år nu, spyr bara jag tänker på det ^^ haha.. och sen köpte vi färg och åkte hem till lisa för att färga klippa och titta på kopps :D

det roliga med mitt hår är att det är så slitet så färgerna som vi färgar med blir inte som vi tänkt.. vi tog en jättefin choklad blun färg som blev nästan svart ^^ men det blev coolt !! och det kommer ju blekas i australien, det var därför vi tog en ganska mörk färg men svart? aja jag har ju rödshampoo och det glänser lite rött så förhoppningsvis bleks det till en fin färg :D men jag gilar det nu också ^^

ne nu ska jag gå och hänga tvätten och slänga in en ny last ^^ visar bild på håret senare :D ♥

3 dagar !!

det är 3 dagar kvar tills jag åker.. helt sjukt har fortfarande inte fattat det! men ändå så förbereder jag och håller på, då borde man ju till slut förstå att man ska åka, men nej inte än ^^

iaf idag ska jag ha heldag med lisa och jackie, vi ska fika i farsta och sen ska vi köpa en mörk mörk hårfärg till mig och färga mitt hår och klippa :D

sen måste jag självklart fortsätta tvätta och fixa och dona här ^^
ska på power yoga senare ikväll också :D nu jävlar tränas det inför beachen ^^

who doesn't love The Hills?

älskade the hills är tillbaka med en superspännande säsong 5 !! love it love it love it :D de två första avsnitten finns på mtvs hemsida men här har ni första :D
The Hills - MTV Shows

Afrikansk dans!

ikväll prövade jag och john på Afrikansk dans.. det var så jävla kul! och gud jag svettades redan efter en kvart typ haha det var riktigt tufft för kroppen men fasen så kul ! vissa grejer var lite svåra att komma in i men annars gick det rätt fort.. det är ju inte som "vanlig" dans.. john erkände att han tyckte det var skitkul, men tydligen bara de 20 första minutrarna för sedan hade han lite småproblem med kordinationen.. men vi var svettiga som grisar och törstiga som hästar efter ett lopp, efteråt :D

om ni har chans att pröva afrikans dans på erat gym eller någon annanstans så gör det !! definitivt värt :D

bönans tankar om att jag åker ner till dom !

haha herre jisses vad jag skrattade när jag läste detta !!!

från sofies blogg

"Vad händer på måndag? Tro det eller ej men vi får lånväga besök här i Marsfield. Lilla kexet kommer! Jag har fortfarande inte riktigt tagit in att hon faktiskt kommer, det är för overkligt. Det är inte sånt som hon brukar göra. Tess är inte så impulsiv. I alla fall inte så impulsiv att hon tar en spontantripp bara sådär till Australien. Hej vilt liksom. Nej, så gör inte kex.
Tydligen vet man inte allt om henne. För nog blev vi överraskade när hon sa att hon har köpt flygbiljetter och anländer inom en vecka! Visst har det pratats om det men aldrig trodde jag att det faktiskt skulle ske...
Jo jo, skojj!! Skoj blir det! Åh, vad jag längtar. Inte så mycket efter att hon hänger med på lovet utan mest efter att visa henne hur vår vardag ser ut. Att vi faktsikt lever här, att vi har våra rutiner och vanor. Det kommer vara jättekul, men det kommer också kännas lite skumt. Det är fel på något sätt liksom. Det är jag och Frida som bor här i Sydney. Therese bor i Stockholm. Tess träffar vi i sommar när vi kommer tillbaka. Så har det varit hela tiden ju. Men bara för att det är annorlunda betyder inte att det är dåligt. Tvärtom när det gäller det här. Va kul vi ska ha!
Vi längtar efter att du kommer Kex! :)"

australien noja hahaha

haha jag kan inte sluta titta på mina biljetter ^^ det går inte ! åå vad jag längtar !! men jag är ju såklart lite nervös också men bara lite än så länge ^^

min älsklings opera!

de som känner mig och de som läser min blogg kan inte ha undgått att min älskling opera är The Phantom of the Opera. det var också denna film som öppnade mina ögon för opera över huvud taget, eller öppnade mina öron också kanske man ska säga ^^ men iaf, det var ett bra tag sen jag lyssnade och såg på den.. men nu när jag fixar allt hemma så kom första låten på itunes och nu lyssnar jag hela pjäsen :D den är så bra :D kommer lyssna lyssna ochlyssna på den när jag flyger på lördag, då komme rjag må bra, även om jag sitter i ekonomi klass på ett flyg, trångt och knöligt och i 23 timmar! jag mår alltid bra av min fantom på operan :D :P

mycket att stå i när man ska iväg till sommaren

ja det är en himlans massor att göra här hemm innan jag kan åka iväg till sommaren i australien !! haha seths reaktion på att jag skulle till australien lät såhär "men ska du åka nu när det är sommar här?" hans definition av sommaren är nog lite felvriden, för det är precis blivit vår, jag menar den riktiga sommaren här i sverige börjar ju typ i juli ! :P haha

hur som helst så ska det tvättas massor, ja typ allt! det ska städas så det inte förekommer ohyra i lägenheten när jag kommer hem. mina solglasögon måste letas fram, annars måste jag köpa nya :( min älskade solisar var är ni ? jag har fått mitt tillstånd att åka som turist in i landet så det är klart. jag måste gå och växla pengar. och jag måste packa och planera vad jag ska ha med mig :/ kan bli svårt. ska dessutom försöka hinna gå till kak för att få ett internationellt körkort. läskigt att köra på vänster sida :/

om det är någon som har australien tips så berätta gärna! :) jag kan inte mycket om landet måste jag erkänna ^^ ♥

TACK ELIN!

för den fina designen :D

JAG SKA TILL AUSTRALIEN!

japp ni läste rätt :D jag åker lördag den 11 april :D sofie och frida har lov så då ska vi bila runt till olika ställen de två veckor jag är där :) kul va ? å jag är så nervös men förväntansfull ändå :D jag bokade liksom spontant imorse :P 1 minut innan jag skulle åka till jobbet ! haha skön man är :P

men iaf nu vet ni var jag försvinner den 11 i två veckor :P ♥

mitt hår måste ha en förbannelse över sig

hahahaha nu har jag och lisa prövat så många olika färger på mig att jag har en hög av "efterbehandlingar" över.. efter som jag alltid behöver 2 förpackningar till mitt tjocka hår blir alltid en efterbehandling kvar..

se bara !!


haha tänk på att jag använt runt 5 st också ^^

jaja hur som helst så ska vi till skärgården i sommar ! yey !!
och jag ska titta biljett till australien nu så jag åker ner och umgås med frida och sofie på deras lov :D

RSS 2.0