inte rättvist

du kan inte bara stänga mig ute när du vill !! det är inte rättvist !! när ena personen stänger den andre ute vill den andre veta varför och mår inte bra av att inte veta.. att veta bara lite och sen bli utstängd är nästan värre.. till slut tröttnar man på att undra och börjar bry sig om andra saker.. ta inte saker eller personer för givet.. de orkar inte vänta hur länge som helst !

torsdag

sov skitdåligt inatt ! hade så himla ont i ryggen plus att jag mådde illa ! vet inte varför jag mådde illa, nu är det över tack och lov.. lite ont i ryggen fortfarande men inte som igår.. ska iväg till körskolan snart för sista lektionen här hemma inna jag drar till eskilstuna för intensivkursen.. efter körskolan ska jag fika med della :) var så länge sen jag träffade henne och hon får alltid mig på bra humör, hon har en förmåga att stärka mig.. så det ska bli skoj :D efter det måste jag ringa lisa och bestämma hur vi ska göra med nässlingen i helgen..

later xoxo

unbelievable

min rygg gör så jävla ont nu !!! vet inte vad jag gör, kanske spänner mig på ett visst sätt när jag kör.. hur som helst så är nedre delen av ryggen sjuk spänd och gör så ont så jag kan inte ens beskriva.. kan inte gå stå eller sitta.. inte ens ligga ner utan att det gör ont.. bara för några sekunder när jag lagt mig ner känns det ok men sen börjar smärtan igen !! det är så typiskt !!! känns som allt går fel nu ! jag orkar inte !! jag ska egentligen plugga teori nu men jag har för ont för att koncentrera mig !! usch !!! allt dåligt händer mig nu känns det som !!

light years away

It's almost like you had it planned
it's like you smiled and shook my hand and said
Hey, I'm about to screw you over big time

lookin' back I see
I'm not the girl I used to be
when I lost my mind
it saved my life


när man mår dåligt

för att slippa må dåligt hela tiden ska man koncetrera sig på saker som man faktiskt måste göra.. som t.ex jag nu läsa teori för körkortet ! man släpper tankarna på det som får en att må som man gör och tänker bara på det man gör för stunden ! både bra och skönt.. kände själv att jag koncentrerade mig extra mycket idag på körlektionen och det gick jättebra !! jag klarade backningarna jag skulle göra mycket bra och parkeringen som vi började med idag gick också jättebra !! så för att slippa må dåligt ska man koncetrera sig på det som är nödvändigt.. annars går man bara och grubblar över samma saker hela tiden och verkligen mår sämre !!

varför?

hur ska detta gå.. allt känns bara skit just nu kan inte tänka på annat än "det" och jag som måste vara koncentrerad när jag kör idag :/ kan ju inte gå annat än skit :( varför ska det alltid bli såhär när jag äntligen mår bra och är glad !?

älskade soffa

soffan vi har i vårat vardagsrum här hemma är verkligen en soffa från himlen !! så fort man lägger sig i den somnar man, den är så mysig och skön så det är verkligen svårt att inte somna ^^ den är rätt så sliten nu haha och mamma vill ha en ny soffa (ska göra om hela vardagsrummet) men jag älskar vår soffa :P somnade där idag efter lunchen.. satte på Phantom of the opera på dvd sen efter en halvtimma kanske sov jag som en liten bebis ^^

nu vet jag inte vad jag ska göra :/ får se vad som händer :) känner att jag vill ut på promenad ^^

later xoxo

duktig

jag var jätteduktig på körlektionen idag ^^ jag hade stenkoll på hur man backar och så sa läraren, även fast jag bara gjort det typ 2 gånger förut ! :) yey.. åh vad jag längtar tills jag är klar och har mitt körkort och sen får köra min bil när den kommer :D !!!

nu ska jag vara duktig och göra lunch åt mig själv :P

later xoxo

härlig helg, men stackars älskling

jag har haft en underbar helg :) bra väder, härligt sällskap och massa kul :)
i fredags var jag ju hemma hos nina och käkade kräftor med nina och pernilla :) mycket trevligt !! tjejerna är så underbara, vi kom fram till att kan vara ganska "manliga" haha svårt att förklara och jag orkar inte riktigt ^^ men kul hade vi iaf ! efter middagen var det dags för uttgång till 90's ! åh underbart ställe !! så himla kul ! men någon jäkla bitch gick in i mig det första som händer typ när vi kommit in.. hon gick in i mig så jag tappade min väska så allt flög ut på golvet, jag flög direkt ner för att plocka upp allt, mobil, leg, kontokort! hon stannade snabb och sa "ledsen men du får skylla dig själv" och gick !! åh jag blev arg som fan !!!! men jag orkade inte bry mig länge för musiken och mitt sällskap var för bra ^^ efter en stund kom sofie in också :D vi hade askul ! dansade till bl.a Hanson och Spice girls !! hur kul som helst ! var sjukt varmt dock !!

det som var mindre kul var när vi skulle hem ! busschauffören var störd och började tjafsa med några fulla killar som klagade på att det var kö ! jag menar; hur smart är man om man kör en nattbuss med massa fulla människor en fredag, lönedag, och är stöddig och tjafsar tillbaka !!?? låt det bara va !! ajaj det tog typ 40 minuter att komma till gullmars och där ställde han in turen för att några gick på utan färdbevis !! jäkla pucko !! så jag coh sofie tog en taxi därifrån, först hem till henne, sen åkte jag vidare för att plocka upp kalle som var i skogås, sen åkte vi hem till honom ! var hemma typ halv 5, åkte 3 !!!!


på lördagen vaknade jag vid 12 och pratade med sofie en timma typ ! gick upp och tog ett glas vatten och så medans, ville inte störa älskling som sov.. vid 1 gick jag ner igen och väckte honom.. vi låg först kvar i sängen och tittade lite tv "pillertrillaren" tror jag filmen hette haha en svensk gammal film, jättekul !!!! ^^ sen ville jag bada eftersom det var så varmt så kalle gick väl motvilligt och hämtade handdukar och så gick vi ner till sjön ! :D var hur varmt och skönt som helst i vattnet ! myyys ! :D
kom hem från älskling vid typ 4 och somnade på soffan till typ 7 ^^ på kvällen var det grilla och mysa med mamma och micke :) sen fick man en bild på kalles fot som var omlindad och blödde med texten under "så går det när man badar :)" han hade tydligen åkt och badat med boban o co. och fått ett stort sår, hack i foten när han hoppat på en sten ! pucko ! och det blödde tydligen hela kvällen :/ inte så kul kan jag tänka mig ! han stannade hos boban och sa att om det blir värre åker han in till sjukan ! jag gick en promenad med sofie och sen gick jag till nico och såg film med ullis nico och frida :) trevligt trevligt :)

idag väckte mamma mig tidigt för vi skulle ut till gålö och sola och bada :D hur varmt och skönt som helst ! nästan lite föör varmt !! men man ska ju inte klaga när det är fint väder !! vi svenskar är riktiga mästare på att klaga på vädret !! när det är varmt och soligt är det föör varmt och soligt, och om det blåser svala vindar är det för kallt !! känner ni igend et ? haha men men vi hade det mys.. jag vet fortfarande inte om  kalle åkt till sjukan eller hur det är idag, han skulle ringa mig sen, men jag vill ju veta nu !!

aja nu ska jag äta middag :D
later xoxo

gratisbio

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=53896

klicka och gå med i gratisbio.se ! du samlar poäng och får presentkort på valfia butiker som är med och gratis biobiljetter ! bra va ? :)

allt helt gratis såklart :D

fredag

oj vilken härlig dag det varit än så länge :) gick upp vid 20 i 11, åt frukost.. fixade mig sen för att gå till badudden med frida.. kom dit vid 12, vi låg och solade och pratade :) träffade ange när vi precis skulle gå vid kvart i 1.. stackars frida skulle jobba halv2 !! när jag kom hem la jag mig i solen ett tag till :) sen gick jag in när det började bli fööör varmt, och gjorde två mackor och satte mig framför teven :)

ikvälls ka jag till nina och äta kräftor med henne och pernilla :) det ska bli mys ! sen efter det ska vi till 90's :D har aldrig varit där så det ska blir kul :D

ne nu måste jag hoppa in i duschen
later xoxo

namnsdagar

brukar ni komam ihåg namnsdagar ? det burkar inte jag iaf ! men det är kul att man fått många grattis idag :) jag har alltså namnsdag den 24 juli, då kristina är namnet, sen har jag den 26 april då det är therese :) jag brukar inte bry mig om namnsdagar eftersom jag aldrig tänker på det.. det är ju inte många som gör, förut vet jag dock att det var en större grej av dagarna.. min mormor t.ex glömmer aldrig en namnsdag :) hon är så söt :) tänker på allt och alla !

jaja min dag har varit bra :D
vaknade vid 12, solade och åt frukost.. körde klockan 2 till 3 :) gick jättebra :) startade och backade i backe.. efter det solade jag och frida hemma hos henne.. sen gick vi hem till mig och satt på balkongen och snackade skit.. sen gjorde vi mat.. hamburgare och pommes *mums* och snackade lite emr skit.. en promenad tog vi sen.. sen efter det gick vi hem till mig igen och tittade på hela 3 avsnitt av Rome ! hur bra som helst !! har de två första säsongerna på dvd.. nu är frida dock hemma och jag ska nog sova :D

good night, sleep tight, don't let the bed bugs bite !

det är torsdag idag

haha igår kände jag hela dagen att det var torsdag.. men det var ju inte det, det var ju onsdag.. idag är det däremot torsdag ^^ man blir lite lost när man är ledig ^^

snart ska jag iväg till körskolan :) hoppas det går bra idag med.. ska ut mera i trafiken idag tydligen.. lite småscary men kul :) bokade in 3 lektioner till nästa vecka när jag var där igår :) mån-ons ! och vecka 33 ska jag ju iväg till eskilstuna för instensiv kurs :) yey ! fick papper idag om att mitt teoriprov är bokat till den 18 aug.. det är ju efter intensivkursen så jag borde klara det?

ne nu måste jag fixa mig lite innan jag går :) ut och sola och bada med er som inte har annat planerat !! :P

later xoxo

promis

snart ska jag ut och möta frida för en promenad :D det är så mysigt med sommarpromenader ! älskar det ^^ man pratar, både om skitsaker men också lite djupare saker.. man går i sommarvärmen (som snart kommer lida mot sitt slut) och bara njuter.. man märker inte ens att man faktiskt får lite träning också.. jag och frida brukar inte gå sakta direkt, så man har ju fått lite bättre kondis :) men jag måste börja träna på riktigt !!! får ju dåligt samvete när kalle sticker iväg till gymmet på mornarna och tränar hela tiden ^^
 

ne nu ska jag gå
later xoxo

dålig väckning

haha ja jag skulle ju väcka min sovande älskling.. men det gick inte så bra, gick fram lite tyst sådär och satte mig på honom ^^ men han vände sig bara och drog ner mig så jag låg brevid och sen började han somna om.. *suck* tänkte jag först, emn sen var det ju så mysigt där i soffan så jag blev också sömnig.. så efter en stund sov vi båda två ^^ har upptäckt att jag inte är bra på att väcka honom ^^ han bara struntar i det och sover vidare ^^

kom hem för en halvtimma sen.. ska äta middag snart.. sen får vi se vad som händer i kvällsolen :D

later xoxo

typiskt

när man äntligen vänt sina sovrutiner och det är fint väder, har pratat med folk om att åka och bada.. så bangar de i sista minuten !! gah.. jag som verkligen ville bada och umgås med william å co. som jga inte gjort på länge.. dessutom skulle älskling med.. jag ville ju att de skulle lära känna varandra lite.. men men ! en annan dag.. har missat det fina vädret idag bra och det känns inte kul :(
sitter just nu hos älskling, han ligger på soffan och halvsover, vilket han gjort snart 2 timmar så jag börjar bli ganska uttråkad !!

ska fasiken väcka honom !!

fint väder

ut och sola och bada med er !! ;) det ska jag iaf göra :)

later xoxo

Soliga Tisdag

Min tisdag började med att jag gick upp klockan 9.. åt frukost, duscade och fixade mig ohc gick till körskolan för min andra lektion.. körde runt i larsboda och det gick hur bra som helst :) jag måste dock lära mig att släppa kopplingen när jag växlat, vet inte varför men min fot vill gärna trycka ner kopplingen lite längre än vad som behövs ^^ efter lektionen så ringde pappa direkt när jag kommit hem och fråga om jag coh micke skulle med till vidaj och sen farsta.. visst, skulle ju träffa kalle på eftermiddagen och klockan var bara halv 12 så varför inte.. åkte till vidja där micke och pappa badade i sjön, jag tittade på och frös ^^ efter badet satt vi i solen en stund och pratade för att sen vid kvart i 2 åka in till farsta.. denna gång fick jag köra :) gillar inte pappas bil dock :/ den är så stor och den är automat så jag kan ju inte öva på det jag behöver, det ända jag lär i pappas bil är tatt läsa trafiken, vilket är sjukt viktigt iof, men jag gillar inte hans bil ändå.. vid 20 över två ringer kalle som varit hos sina farföräldrar.. vi bestämmer att ses vid tåget i farsta strand.. skulle in och hämta bilen kalle hyrt (hans familj tog deras bil till landet) så jag gick runt ett tag till med pappa och micke i farsta inna pappa skjussa mig till tåget.. stackars pappa som fick böter.. kom till bilen 15.03, lapplisan skrev boten 15.01 !! hur otur är inte det ?? så far min var inte glad.. han skyllde lite på mig haha.. jag skulle nämligen köpa strumpor och det tog ju några extra minuter ^^ men men vad göra ?
pappa skjussade mig iaf till tåget och jag mötte kalle på perongen ! han tog min mjukglass ! hade iof blivit mätt, ätit halva så det gjord einte så mycket ^^ mjukglass är väldigt mättande !!!
vi åkte in till stan och gick först till hyrbilsstället Hertz och sen till banken vid sergel och sen tillbaka.. så vi fick oss en liten promenad i solen i stan iaf :D sen sprang vi runt och letade efter bilen i garaget.. till slut så hittade vi den svart volvo caben som kalle hyrt :D en samma som på midsommar :) vi tog den långa vägen genom stan hem, i solen.. cab är bilen på sommaren !!!! :D åkte förbi operan.. måste gå med mormor snart igen :D kalle har ju sett den svenska uppsättningen av phantom of the opera !! *FUSK* men om de gör den igen ska jag bannemig också se den !!!!!!!!!!
nu är jag hemma iaf och har ätit mina goda pannkakor till middag.. funderar på vad jag ska göra nu ? promenad kanske? måste hitta någon att gå med dock ^^

later xoxo

dåliga middagsvanor?

i mitt hus här hemma hos mamma brukar vi äta ganska sen middag.. det brukar oftast bli runt 7 halv 8.. men idag var ändå det värsta.. vid 20 i 9 var maten klar !! mamma hade iof gjort hemmalagad pizza, tar ju sin tid.. men ändå !! jag avr döööhungrig när maten var klar ! det är ju inte bra att äta sent om man ska lita på dietister och så.. saken blev ju bara värre idag av att vi åt pizza ^^ och ett glas vin till ^^ men ibland får man fuska lite kanske ;P

innan maten var ulrika här :) och mamma hade fått med sig en dvd med gamla bert avsnitt XD så vi satt och kollade !! fy fan vad rolig bert är !! men nu är det roliga slut, ullis mådde dåligt så hon gick hem.. och jag ska nog ta mig ett bad och läsa lite teori ! duktig !!! sen efter kanske kolla lite mera bert ^^

later xoxo

Kaffesnack

efter körlektionen idag satte jag mig och pysslade lite emd ett armband för att driva tiden.. ingen jävel var ju vaken och jag kände att jag var för snäll för att väcka alla.. dock vid 20 över 10 ringde jag ullis och väckte henne snabbt, men hon hade inte sovit inatt så jag lät henne vara.. sen bestämde jag mig för att jag och frida och ullis skulle fika i farsta och snacka lite, var längesen vi gjorde det.. men det blev bara jag och frida för ullis är typ sjuk och behövde vila :( kom till farsta vid 20 i 3 och vi satte oss direkt på waynes(stavning?) och tog en varsin kaffe.. och sen var snacket igång ! allt ifrån killarna till vilken kändis man tyckte mest om :) mycket trevligt.. haha satt nästan 2 timmar och kaffesnackade så som jag så fyndigt döpt det till ! efter kaffet så gick vi och kollade lite sen åkte vi hem.. frida hade jobbats en 7 imorse så hon var dötrött.. vilket ag faktiskt också är nu :/
juste, mötte väldigt många vi/jag kände idag; victor, jocke, danny och sebbe.. eller inte så många 4 st haha men det är inte ofta man möter mer än 1 eller 2 personer man känner när man går sådär.. trevligt trevligt :)

nu väntar jag på att mamma ska komma hem, är hungrig som en gris och hon handlar ju det om ska lagas :/
får se vad jag hittar på sen, ringer ullis och kollar om hon mår bättre :) ringa älskling kanske.. får se :)
later xoxo

byxdress-miss


bild: msn.se

byxdresser är ju väldigt inne nu i sommar.. jag själv trivs inte i det och har svårt att se det fina med det, men det finns faktiskt några som kan bära upp plaggen och det finns faktiskt fina byxdresser.. dock tycker jag att de kortare modellerna, med korta short och något av en blusliknande överdel är mycket finare och mer smickrande för kroppen än den här som rihanna har på sig på bilden.. den ser skön ut, men jag tycker verkligen inte att den är snygg och den ser dessutom ut som ett tält på rihanna som faktiskt har en fin kropp och skulle passa perfekt i de kortare sötare modellerna.. ne usch och fy rihanna denna var ingen hit enligt mig !

försäkrade kroppsdelar

helt sjukt !! heidi klums ben är försäkrade för flera miljoner !! :O hur kan försäkringsbolag gå med på sådant, det måste ju bara gälla om heidi skadar benen i en olycka eller något sånt.. men jag tvivlar på att det bara gäller det.. det gäller säkert om hon blir fet eller sånt också :/ hennes ben tillsammans är försäkrade för 13.4 miljoner !! det högra benet är dyrare än det vänstra dock, 7.1 miljoner!! det vänstra har ett ärr så det är inte lika mycket värt :O jag förstår inte dessa kändisar.. hon har amazing legs, men vafan försäkra för miljoner ? ja om man själv var stormrik och känd kanske man också skulle göra det.. jennifer lopez har ju försäkrat rumpan för flera miljoner !


bild: msn.se

naturbegåvning

iiih ! det gick hur bra som helst på körlektionen idag :D hon var nöjd min lärare och sa att jag var duktig ! :) klarade allting galant, lugnt och säkert och bra ! :D var nervös innan eftersom jga inte kört på 1 ½ månad :O men det släppte så fort jag startade bilen första gången :) pappa har ju sagt att jag är en naturbegåvning, han kanske har rätt ^^ för just nu känner jag att det inte finns något jag inte klarar av ^^ är så glad !!! längtar tills jag ska köra imorgon :)

sova nu?

ja det är frågan ! jag är trött och jag måste sova för jag ska upp 7 för jag har körlektion 8 :O men jag har inte sovit såhär tidigt på JÄÄÄTTELÄÄNGE !! får se hur det går ^^

wish me luck :)
både för sovandet och körlektionen ^^

Duktig Therese

jag har sökt ett till jobb.. deltids receptionist på ett hotell :) åh hoppas de hör av sig !!! vill vill vill !!!!! skulle hjälpa mig att komma in på skolan i schweiz också !! VILL VILL VILL !!

nu ska jag ut på promis med frida ! :)

duktig therese som söker jobb och går promenader ^^

ÄLSKLING

♥ var bara tvungen att ta kort på finaste älskling när han sov ♥


vattenkrig!

igår; var jag ju som sagt i stan med mor :) vi stuttade runt först på söder, götgatsbacken och sen gick vi in mot kungsan.. köpte min kjol från monki, hittade även ett linne där.. allting var 50% rea så både jag och mamma blev som tokiga ^^ vid halv 5 satte vi oss på friday's för att äta :) mycket trevligt !! och vi skrattade mycket åt att man verkligen kunde se vilka som var turister och vissa som faktiskt var från stan.. familj efter familj kom in och vi såg direkt att de inte var från stockholm ! ^^ kul kul!  efter middagen med mor fick vi skynda oss till tåget 17.22 för att jag skulle hinna duscha när jag kom hem innan jag skulle ta tget härifrån skogås till älvsjö 18.18 !! så vi kom hem 17.50.. jag hoppade snabbt som attan in i duschen, tvätta håret och raka benen snabbt !! sen var klockan 5 över och jag skulle gå om 3 minuter.. så jag slänbga upp mitt dyblöta hår i en knut på huvudet, slet på mig kläderna, slängde ner lite smink, deo och parfym i väskan och sprang iväg !! haha jag var inte en kul syn på tåget !! men jag hann iaf ^^ i älvsjö hämtade nina mig och vi åkte för att hämta lisa, för att sedan åka till kvantum i kungens kurva och handla mat för kvällen hos lisa.. jag skulle ju inte ha något men lisa och nina skulle.. jag köpte godis :) ^^ när vi var där ringde älskling som hade kommit hem 2 på natten.. han skulle till boban och jag var ju med nina och lisa och vi skulle grilla med kidde, fredrik och hampus.. så vi bestämde att höras senare.. hemma hos lisa började väntan på killarna som var sena, nina och lisa åt toast skagen i väntan på att få börja grilla ! när killarna äntligen kom flyttade vi oss ut och grillandet började och en trevlig kväll tog sin start.. vid 12 var det dags att åka hemåt.. men jag ringde till kalle och bestämde att jag skulle sova hos han.. så jag följde först med nina hem och var där en timme (jonas kom sen och jag var inte uppskattad där hos nina när de ville vara ifred ^^) och sen vid halv 2 bestämde sig kalle för att hämta mig.. :) stackarn hade dock haft rödlysen hela vägen så han kom till nina vid 2 !! sen åkte vi hem och myste hos honom !!

idag; jag vaknade till vid 11, sen vid 12 och sen vid 1 när pappa ringde!! och där vid 1 bestämde jag mig för att inte somna om igen, jag var för pigg.. men älskling tänkte annorlunda, han ville sova.. jag låg och petade på honom en stund innan jag gav upp och lät han sova vidare ett tag.. men sen fick jag nog.. var så tråkigt att bara ligga där så jag väckte honom och sa att jag hade tråkigt !! så han grymtade och satte på teven åt mig och somnade om !! ja så jag låg och tittade på tv !! först bröderna lejonhjärta och sen animal cops-houston och sen hundräddarna, och sist men inte minst grease !!! vid 2 där när grease började försökte jag väcka älskling igen och det gick bättre den här gången.. så vi gosade in oss i varandra och han halvsov medans jag kollade på grease.. sen vid halv 3 orkade jag inte ligga och glo längre så då började retandes och brottandes haha.. till slut så kom vi fram till att jag störde älskling när han skulle dricka vatten ur vattenflaskan, jag skakade honom så han höll på att spilla på sig själv !! haha han hotade med att hälla vattnet på mig om jag fortsatte, så jag gömde mig i täcket och fortsatte och han gjorde först inget, sen när jag vände huvudet någon sekund mot teven så får jag vatten över huvudet och ner på ryggen !! och vattenkriget är igång !! fast det var bara jag som blev blöt !! han hade ju flaskan !! ^^ försökte med duschslangen när han skulle hälla ut vattnet i handfatet men han sprang i i rummet jäkla fegis ^^.. aja till slut så kom vi båda upp efter allt detta och vi gjorde oss iordning och åkte först till farsta, för att upptäcka att de stängt, och sen till stan för jag skulle hämta pengar, sen till statoil vid sköndal för att kalle skulle ha en redbull, och sen runt lite varstans i trånkan skogås.. till slut kom jag hem ! haha.. nu sitter jag här och har precis ätit middag, funderar på om jag ska lägga mig i ett bad ? eller kanske gå en promenad ? får se..

eftermiddag i stan med mor

precis så ska jag spendera min eftermiddag :) ska in till stan med mor och handla lite smågrejer, fika och hämta mina glömda semesterpengar :) var längesen jag och mor gick och kollade i stan bara hon och jag, typ i februari liksom.. så det ska bli trevligt.. har dessutom mitt sikte inställt på en gul kjol från monki för en hundring !! bra såhär på sommaren :)

later xoxo

6 månader

♥ 18/1-08 ♥



Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more

Don't tell me it's not worth tryin' for
You can't tell me it's not worth dyin' for
You know it's true
Everything I do - I do it for you

Look into your heart - you will find
There's nothin' there to hide
Take me as I am - take my life
I would give it all - I would sacrifice

Don't tell me it's not worth fightin' for
I can't help it - there's nothin' I want more
You know it's true
Everything I do - I do it for you

kvällen?

ja nu är jag hemma från mormor och ronnie.. mycket trevligt :D mätt som en proppad gris och vill ut och gå men ingen kan ju gå med mig :/ vad ska jag då hitta på ? ringa nina och kolla om hon kan komma hit ? hon slutar jobba nu iof så hon kanske inte är så pigg på det :/ hmm.. ringa wille och kolla vad han gör, ringa tim? äh något hittar jag väl på så länge energin håller, annars hamnar jag väl i soffan med mamma framför någon film.. kanske ska se "skönheten och odjuret" min och mammas favvo? ;P

vilken är eran disney favvo?

Fredag

ja då är det fredag igen och helg :) eller det är ju iof helg hela tiden för mig ;) men för de som jobbar ;P pratade med älskling igår, han kommer antingen hem ikväll eller imorgon, beror på hur stressigt det blir.. inte som att det kostar mer eller mindre för de hur de än gör ändå såå.. iaf så ska jag iväg om en timme, ska till mormor och ronnie(hennes man) för ronnie fyllde år i onsdag och nu ska vi fira med släktmiddag :D det blir trevligt ! nu sitter jag bara och tråkar, tittar på "just shoot me" och pratar med jonatan på msn.. jonatan och jag har samma humor ^^ haha vad töntigt, jag sitter och småskrattar för mig själv hahah

later xoxo

Purple and Brown

det här figurerna visade kalle mig för längesen, men fick ett infall precis och ville se igen ^^
hur roliga som helst !!


Skytten

Skytten


23 november - 21 december

Jag har stärkt det jag tycker stämmer in, för det är mycket som inte gör det !!


Dina bästa sidor


Entusiasmen, generositeten och humorn tillhör det man verkligen kan berömma hos dig. Du är lättsam att umgås med och alltid öppen för nya upplevelser. Det är naturligt för Skytten att tänka positivt och att försöka förstå meningen med allt som händer. I grunden tror du alla om gott och skulle aldrig medvetet såra någon. Du har en utpräglad rättskänsla och engagerar dig ofta i frågor som handlar om rättvisa, moral och etik. I regel är du sund och sportig, tycker om djur, natur och friluftsliv. Du kan också lätt anpassa dig till skiftande miljöer, t.ex. på resor, och är väldigt intresserad av att lära dig nya saker.

Dina sämsta sidor


Du kan vara en riktig besserwisser som i tid och otid predikar för andra om vad som är rätt och riktigt. Många gånger kan ditt stora patos och engagemang leda till att du dömer för fort och helt enkelt blir intolerant. Att lyssna är verkligen inte din starka sida, så du blir både taktlös och gåpåig. I vissa lägen är du också förbluffande naiv. Du kan dessutom vara flyktig och opålitlig. Ditt behov av frihet är så stort att du ofta smiter undan när du känner dig hindrad att göra som du vill. Rastlösheten gör att du får svårt att koncentrera dig och slå dig till ro.

Relationer


Du är egentligen en fri själ som visserligen tycker om människor men ändå vill leva ditt eget liv. Du kan vara passionerad men knappast romantisk och behöver en partner som ger dig mycket frihet. Andra SKYTTAR och även VÄDURAR och LEJON känner du stort samförstånd med. Ni umgås på ett lättsamt sätt, det händer mycket runt er och ni uppskattar samma saker. Däremot en OXE blir utmattad av dina snabba ryck och ständiga påhitt, så det är ingen lyckad kombination. KRÄFTAN är inte heller något för dig. Ni blir hela tiden irriterade på varandra och hur mycket ni än försöker få ett harmoniskt förhållande så blir det liksom inget av ändå. TVILLINGARNA och VÅGEN går det desto bättre med. Ni känner direkt sympati för varandra, och i synnerhet med Vågen blir det väldigt stabilt utan att du för den skull känner dig låst. En Tvilling och du utgör ett bohemiskt, okonventionellt par. Lite rörigt är det kanske runt er, men ni utvecklar verkligen varandra. En JUNGFRU är inte den bästa partnern för dig, ni kan faktiskt driva varandra till vansinne eftersom ni är så totalt olika. Risken är också att ni hamnar i låsta lägen där var och en håller på sin åsikt. SKORPIONEN dras du ofta till och det är ömsesidigt. Egentligen är Skorpionen alldeles för svartsjuk och dramatisk för dig, men det finns mycket attraktion som uppväger det. Din humor är dessutom väldigt bra för Skorpionen. Det blir en kombination som inte är konfliktfri men ändå konstruktiv! STENBOCKEN litar du instinktivt på, fast det kan bli lite tråkigt i längden. Tråkigt blir det däremot inte med VATTUMANNEN. Ni har alltid något att prata om och uppskattar varandra otroligt mycket. FISKARNA och du slår er ofta ihop, ni har liknande syn på världen och samma intressen. Men ni är båda slarviga och tar dagen som den kommer, så ert hem kan vara rena bombnedslaget och det mår i synnerhet Fisken ganska dåligt av. Känslorna mellan er är det dock inget fel på!

gjorde inte det här för någon utmaning utan mest för att jag har tråkigt just nu!

söker och söker

ja det är det jag gör nu.. söker jobb ! skickade precis in en ansökan om ett deltidsjobb som säljare på skopunkten.. och nu letar jag vidare efter fler jobb att söka ! jag blir galen ! vill ha jobb !!

kraft att ge dig av eller mod att stanna kvar



Han gör de vackraste svenska låtar jag vet

Brandmän

tittar just nu på 5an.. Emma Andersson pratar och fotar med massa brandmän.. och självklart kommer ju kvinnornas dragning till männen upp i samtalen!! jag tänkte lite, varför dras kvinnor till brandmän? det måste ju vara bl.a själva jobbet, det är farligt och heroiskt !! och kvinnor dras till det farliga och självklart till hjältar !! sen är det ju dräkterna de har, de har ju blivit sexsymboler bara dom, så på en snygg man blir det ju det optimala.. ne brandmän är sexiga helt enkelt !! ^^


Lay all you Love on me

It was like shooting a sitting duck
A little small talk, a smile and baby I was stuck
I still don't know what you've done with me
A grown-up woman should never fall so easily
I feel a kind of fear
When I don't have you near
Unsatisfied, I skip my pride
I beg you dear...

Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me
Don't go sharing your devotion
Lay all your love on me

5 ansökningar

jag har skickat in 5 ansäkningar om olika receptionistjobb.. sjukt vad man kan hitta när man faktiskt har ett cv!! alla är på deltid och det är det jag vill ha.. och alla är i centrala stockholm, hur bra är inte det ? nur gäller det bara att få svar från åtminstone en av dom och kanske få komma på intervju.. ååh jag behöver jobb, orkar inte sitta här hemma längre.. jag börjar ju visserligen köra på måndag men det är bara en timme av dagen som går åt.. jag ska ju iof köpa målarfärg och så för att måla om i rummet.. men annars sitter jag ju bara :/ inte kul ! jag har gjort det en månad nu och det är det jag behövt för nu VILL jag jobba !!

jobbansökan

ja nu är jag klar med allt ! cv och personligt brev.. men hotellet hade tagit bort sin annons så jag kan inte skicka dit :/ men jag har skickat in på två andra annonser ^^ receptionist på en advokatbyrå och en försäkringsbyrå.. ska kolla vidare :D men jag har skickat in !! läskigt men oj så spännande ^^

later xoxo

Family Guy

perfekt när man behöver skratta lite !


lite bättre

är på lite bättre humör nu faktiskt.. har varit på en trevlig middag hemma hos morfar.. det skrattades mycket och var faktiskt precis det jag behövde för en stund.. har dock fortfarande massa tankar och känslor som flyger runt, klumpen i magen finns kvar :/ men jag vågar inte hoppas, men samtidigt vågar jag inte riktigt tro på det värsta.. jag är någonstans i mitten utav de båda.. jag hoppas men samtidigt intalar jag mig själv att "nej det kommer inte bli så".. hoppas man blir man besviken, det är det jag har fått lära.. så är det bara :(

inte på topp

känner mig inte så vaken och glad just nu.. och då blir det bara ännu jobbigare eftersom jag ska till morfar på middag, då måste man ju hålla skenet uppe och le och prata och vara glad.. kommer blir svårt :( men vad gör man ? man får bita ihop helt enkelt!! känner mig verkligen inte på topp !!

klump i magen

för en stund sen var jag glad och det kändes som allt faktiskt kunde lösa sig.. men nu har jag bara en stor klump i magen och känner att det värsta som jag kan tänka mig just nu faktiskt är på gång att hända :( :$ och det är inte kul !! inte ett dugg !! är orolig, förvirrad, ledsen, full av saknad ! men att jag inte vet något gör det ännu värre.. jag vet ingenting !! jag vet inte hur det ligger till.. hur det tycks och tänks och känns !! vet varken ut eller in.. vad gör man när man känner så? när man inte vet.. Helvete !!

tubklänningen

klänningen jag köpte igår på gina tricot :)



funderar på att sy ihop där vid brösten, känns som amn ser föör mycket.. men jag ger nog detta uppdrag till skräddaren.. kan bli otroligt fel om jag gör det själv haha.. plus att våran symaskin är trasig kom jag på nu :(
eller vad tycker ni, ska det sys eller inte ?

2 timmar !!

kom hem för 40 minuer sen från en två timmar lång promenad med sofie :) vi bara gick och gick och pratade och pratade :) mycket trevligt :D vi gick så långt och runt i cirklar bland alla villor i trånkan att vi i vissa fall inte visste vart vi var någonstans haha.. men till slut hittade vi till sjöängen och gick hem därifrån :) fick höra om fridas och sofies lilla 24 timmars äventyr.. de hyrde en bil och bestämde sig för att åka till göteborg! de kom dock bara till linköping och stannade där en stund, sen åkte de till baka till nyköping och stannade där en stund sen åkte de hemåt men stannade till i nynäshamn och blev fulla och var pinsamma ^^ de kom hem idag :D haha roligt att höra !
pratade med älskling när jag sagt hej då till sofie och gick hemåt.. han har det bra i lillehammar :) han lät glad, så det är jus könt att höra :) saknar honom så !!! men han kommer hem i helgen, vet dock inte vilken dag.. ska fråga när vi pratar nästa gång !

just nu sitter jag och tittar på 2½ men och Satc ! zappar emellan ^^ bra serier de där ^^

later xoxo

snyggt men läskigt

var inne på Sofi Fahrmans blogg och hittade den här bilden!! kollade runt lite på sminkningar och så.. och detta är ju en cool sminkning men själva bilden ser jätteläskig ut :/ hon ser ut som en vampyr som förklätt sig till en söt liten oskuld på 1700-talet.. hon ser elak ut men hon försöker dölja det.. mendet har nog mest att göra med de röda ögonen, ser ut som hon har linser, annars är det kameran som gett henne så himla röda ögon ! usch röda ögon gör en läskig ^^ den annars söta sofi ska inte ha röda ögon!



Vill ha: Chanel röd väska

just det här väskan som Mary Kate Olsen har över axeln är min drömväska just nu ! jag tycker den är somrig även fast den är röd :) den är klassisk fast inte på ett "för mycket" vis, om ni förstår vad jag menar ^^

 





Loreal Hydrafresh

bästa ansiktkrämen för soliga sommardagar! den är lätt, skön och bra för blandhy!
jag har länge haft problem med hyn men denna underbara kräm har gjort det bättre :) testa!


wysteriias tävling!

Jag är med i tävlingen om goodiebag som Wysteriia håller :) kolla in du med :)!




Laptopväska från PikMee, Halsband från Puss.se, Gucci inspirerade solbrillor, Butter Face & Body Cream från Nea Of Sweden, Dockor från Voodolls, Spel från Kitsch, Sminkprodukter från smink.nu, Halsband från Jammla, Armband från Lash och Guess Örhängen från Butiken Tid & lust.

Bränd rygg!

men vad gör det ? ;P haha det gör ju inte ont, jag är bara röd, och det kommer ju bli en brun fin rygg sen när det lagt sig så jag klagar inte :D ^^ haha
vi hade iaf en skön slapp dag på klipporna i solen ute på gålö :) pratade om familjens fobier för saker kom fram till att hela familjen (jag, mamma, pappa och micke) har 7 fobier tillsammans ; höjder, flyga, hissar, spindlar, ormar, småkryp och bli inslåst.. haha rädd familj !! men det var kul att prata om, vi skrattade mycket åt hur löjliga vi egentligen är ^^

nu rä jag iaf hemma igen, ska hoppa in i duschen sen ska jag skriva tackkort till de som kom på min student och sen skriva mitt personliga brev och skicka in allt till hotellet :)

later xoxo

Sola och Bada

woohey ! jag blev väckt för en timme sedan av en mor som var helt uppspelt över vädret och ville att vi skulle åka och bada på gålö.. min första tanke var "stick jag sover" (somnade 5 imorse) men sen sa min smarta mor att jag kan sova där i solen hehe.. och hur skönt är inte det ? och så får man en bränna på köpet, nice hehe

så nu ska vi iväg och sola och bada :)

later xoxo

Hmm får väl duga

jag testade lite med designen och det får duga så länge :/ jag fattar ju inte något av photoshop eller gimp !! hajar inte hjälpen heller ! så jag får stå ut med detta och hoppas på att jag vinner utlottningen av en design hos elin engman !! åh jag vill jag vill jag vill !!

nu jäklar

vet ni vad jag gjorde idag ? ;P jag och mamma skulle åka till farsta, men innan så svängde vi förbi körskolan och jag köpte 5 lektioner !! har 4 st mån-tors nästa vecka, sen får vi se när jag bokar in den sista !! :D jag är på G !!!!! sen när vi var i farsta köpte jag en svart tubklänning på gina tricot :) kul att jag hittade nånting iaf.. mamma hittade fan hundra miljoner grejer !!
och vet ni vad mer ? ;P jag är klar med mitt CV, måste bara skriva personligt brev.. men jag kan inte skicka in än för mamma måste scanna in ett rekomendations brev som ska bifogas också.. så jag hoppas allt kan skickas in imorgon :D

nu ska jag slappa i sängen framför teven ^^

later xoxo

inte så smarta jag !

haha jag hajar verkligen ingenting av photoshop !! hur dålig får man vara egentligen !!
blir ju galen.. men har sett att det är många som har info och hjälp på sina bloggar om hur man andvänder photoshop så jag ska kolla !! :D

smarta jag

gud vad jag kan vara smart ibland ! haha jag har skaffat mig en testversion av photoshop och nu jäklar ska jag ära mig design ! så jag skapade en testblogg där jag ska testa mig fram :D
wish me luck !!

God morgon!

jag sov ju lite längre än planerat :/ men jag kunde inte sova inatt så jag låg och tittade på 40 Year old Virgin haha.. men vid tre kände jag att jag måste ändå försöka sova.. så jag somnade strax efter att jag stängt av teven..
planen för idag är att först nu äta frukost, sen skriva klart mitt cv och personligt brev och skicka in.. och sen om jag hinner gå till körskolan för att boka upp massa lektioner, annars gör jag det imorgon.. men det känns som att skriva kommer ta långt tid :/

later xoxo

name of the game

Whats the name of the game?
Does it mean anything to you?
Whats the name of the game?
Can you feel it the way I do?
Tell me please, cause I have to know
Im a curious child, beginning to grow

And you make me talk
And you make me feel
And you make me show
What Im trying to conceal
If I trust in you, would you let me down?
Would you laugh at me, if I said I care for you?

bloggdesign

alltså jag är så trött på min design.. jag har ju inget roligt program så jag kan ju inte göra en roligare header än den jag har nu :/ så tråkigt !! plus att jag har inte tålamodet att lära mig så jag kan passa ihop färger rätt och så.. åh jag vill ha ny design.. jag är på jakt efter hjälp med detta ^^ om ni också behöver hjälp så kan ni ju kolla in bland mina länkar, där finns några tjejer som både gör bloggdesign till dig gratis och har flera utlottningar ganska ofta :D


cv och presonligt brev

är nästan klar med mitt cv :D är nöjd än så länge faktiskt.. men sen kommer ju personligt brev som amn ska skriva också :/ det är ju mycket svårare.. men de har bra tips på CVfabriken.se

nu jäklar händer det förändringar för Therese :D märker ni ? ;P

receptionist ? moi ?

tror ni jag skulle kunna klara min som receptionist på deltid på ett litet hotell ? :) jag kan ju säga att jag gillar vad som står i platsannonsen, och jag har ju god vana med data och olika system, plus att om jag får erkänna det själv är en jävel på engelska ;P och deltid är ju det jag vill ha :D hur bra låter inte detta ?
ne nu ska jag skriva ett jäkligt bra cv och sen ett personlig brev för att mejla och ansöka :D wish me luck !

jobbsökande

jag sitter just nui och kollar in vad det finns för lediga jobb som inte kräver erfarenheter, på arbetsförmedlingen.. finns inte direkt några *hoppa höjder-roliga* jobb men vad gör man.. hittade precis ett jobb på ett gym i stockholm, där man är timantställd vid behov.. låter ju bra nu ? fast jag har jobbat som timanställds vid behov förut och jag hatar att man inte vet när de kommer ringa.. men jag ska kolla vidare lite till.. ska fixa mitt cv så jag har ett bra att skicka när jag söker ^^

later xoxo

söndag

det var en kul kväll igår :) mycket skratt emn också lite djupsnack ^^ träffade människor jag aldrig trodde jag skulle träffa där.. t.ex olsson haha men det var ju såklart trevligt.. sen fredde också, vilket också var trevligt.. det är ju kul när det dyker upp fok man inte sett på år och dar på en fest med personer de inte ens känner :D
aja vid 20 i 3 ringde jag taxi men när jag skulle ta på mig skorna var dom borta :O letade som en galning men mina skor var borta, antingen hade någon tagit dem med flit eller så hade någon full tjej tagit fel skor(tror med på full tjej som inte hade koll).. ingen big lost sådär, ett par tygskor för 150 spänn liksom, men bara grejen av att inte ha några skor!! man blir ju trött.. sen hade taxin åkt fel och stannat i farsta istället för att åka till stuvsta där jag var.. så det tog längre tid för honom att komma.. ringde taxi som sagt 20 i 3, han kom halv 4 !! aja jag kom hem iaf och somnade på en gång ! och mår prima idag, även fast jag drack på cider och massa vin, men jag åt ju mycket middag och jag drack inte snabbt så jag var lagom full på kvällen, och som sagt mår prima nu :)

lite pictures från kvällen ^^



alla bilder finns på min bilddagbok :)

nu ska jag glo framför teven innan jag hoppar in i duschen och vi körs hem till skogås :)
later xoxo

fest ikväll!

japp jag ska ge mig iväg mot tåget om en timme.. fest ikväll :) woho, känner att jag kan behöva ha lite roligt med vännerna nu när jag har spenderat hela veckan med pappa och micke :/ haha.. men fav vad busstrejken är jobbig !! jag bor ju i hornstull och måste alltså gå till södra station för bussarna går ju inte !! eller eftersom jags ka vara duktig så gör det ju egentligen ingenting, men jag kommer ha mindre tid på mig hemma.. men men det är bara gå och vara glad ^^

nu ska jag fixa mig..
ha en bra lördagkväll :) xoxo

Stekpannan

ne nu ska vi tydligen skita i att titta på matchen och gå bort till stekpannan och käka med mark och hans tjej :) det ska blir trevligt :) är alltid gott där och mark är ju alltid roligt sällskap :D


later xoxo

hand i hand

när man går på stan en sådan här dag så ser man par gå hand i hand hur lyckliga som helst.. man blir ju bara glad av att se detta.. men man börjar också sakna.. jag saknar kalle som bara den, fick inte tillräckligt(stavning?) med tid innan han åkte känner jag, men vad kan man göra när han måste åka, jag är ju van.. och när han nu är i norge så pratar man ju inte gärna i telefon när det är så dyrt.. några sms har det blivit men jag vill höra älsklings röst, jag vill krama honom och pussa honom tills han inte orkar mer ^^ jag saknar honom helt enkelt! eller det är ju inte enkelt :/ jag saknar ju honom varje gång ahn är borta såklart men nu när man inte pratar så blir det ännu mer :/ men men.. jag hoppas han är hemma till på fredag ♥

Djurgården-Göteborg

nu står det ju 1-1 :/ men jag hoppas djurgården tar igen detta.. jävla skitmål göteborg lägger in precis efter vårat första mål !! uscha !! heja heja djurgården !!


To the city

nu ska vi promenera in till mitten av staden :D skönt ! plus att jag har lite saker jag måste köpa, pincett, puder och skor :D får se om det går att hitta allt.. pincett och puder är nog inga problem, men skor, jag är väldigt kräsen när det gäller skor ! men jag hoppas på att hitta ett par :)

later xoxo

God morgon

Ja nu är det ju Lördag och det är rätt så fint väder ute :) ändå sitter man inne i lägenheten med fördragna persienner (stavning?) och svettas i min (kalles ^^) hasselhoff t-shirt och glor på All of Us.. eftersom jag ska bli nya Therese borde jag gå ut och gå?! eller hur.. men jag kanske gör det senare när micke och pappa ser fotboll.. om det nu inte går bra för djurgården då kommer ju jag också sitta klistrad framför teven.. grejen är att om jag nu ska pallra mig ut vill jag gå själv... måste ha lite freetime från dessa varelser jag kallar bror och far, de går mig på nerverna ^^ a vi får se.. pappa och hans kompis ska till stan snart kanske, så jag får se om jag följer med :)

aja planerna för kvällen är iaf fest i stuvsta :D fick ju en inbjudan av lars så jag nina pernilla lisa och några till, ska dit.. ska föra också men vet inte vart och när än :D men det ska bli kul.. är alltid bra fester med stuvstafolket :) och jag är så trött på krogen, jag är ingen krogmänniska, jag tycker hemmafester med roligt folk är mycket bättre och roligare.. så det ska bli kul :D

later xoxo

Nya Therese

nu har jag bestämt mig för att bli nya duktiga Therese !!
jag ska bli nyttig för det första, jag vet man har hört det flera gånger och det slutar ALLTID med att jag sitetr med en godispåse i knät framför teven.. men icke längre !! ne jag ska ta tag i mitt liv.. jag ska sluta vara onyttig och äta hälsosamt och börja träna.. jag ska ta tag i mitt körande och skaffa körkortet så snabbt som möjligt, ska bevisa för alla att jag kan !! jag ska pallra mig iväg till sjukhuset och fixa så jag får en operation av de förbannade brösten.. och jag ska söka jobb !! och jag ska försöka komma på vad jag vill göra de närmsta åren ^^

en ny Therese skall ta VÄRLDEN med STORM

Feel Good

vill ni bli glada någon grå och tråkig dag ! SE MAMMA MIA !!!
hur härlig film som helst !!

nu ska jag skunga kareoke med pappa och micke ^^ tävling på hög nivå ^^

later xoxo

Mamma Mia

nu har vi bokat biobiljetter till Mamma Mia som har premiär idag :D ååh jag såg den svenska uppsättningen av musikalen och jag älskar den !!! fast jag älskar så gott som alla musikaler men denna var helt underbar ^^ och filmen verkar vara riktigt bra också :D en riktig "FeelGood Film" :D
det ända är att filmen börjar halv 10 :/ så det gäller att underhålla sig själv tills vi ska åka.. har målat naglarna precis, kanske ska läsa lite teori ? vore ju bra ^^ eller så kolalr jag 2 ½ Men ^^

later xoxo

äntligen fredag?

fast den härliga känslan av att det var fredag förstördes imorse av att både pappa jag och micke var griniga.. miljöbilspremien kom in på mitt konto, men pappa skulle egentligen ha den och då började vi tjafsa om det, men självklart att han skulle ha den eftersom jag fick ju faktiskt bilen av honom !! men han var snäll att låta mig få ha kvar pengarna och lägga dom på körkortet.. så fort jag komemr hem till skogås ska jag gå in på körskolan och boka upp massa lektioner !! dessutom var far min elak idag, han mer eller mindre sa att jag kommer hamna i kassa på ica resten av mitt liv bara för att jag är slö !! jag är egentligen inte slö ! jag gick ut skolan för en månad sen och har tagit det lugnt sen dess.. har verkligen behövt det ! men nu ska det bli andra bullar ! ska ta körkortet och medans söka extrajobb så jag kan plugga eller bestämma vad jag ska göra i höst.. men iaf.. efter att vi bestämt att vi skulle gå ut på promenad, och faktiskt kommit ut så blev alla på lite bättre humör.. slutade med att vi gick till skrapan och kollade runt lite där och sen gick vi hemåt för att hanlda mat för kvällen (jättegod plocka-ihop sallad) nu har vi ätit och ska nog bara sitta inne och glo på tv eller något..
är faktiskt ganska uttråkad.. och jag och pappa går varandra på närverna !!!!! jag älskar min far men det är tur att jag inte bor här oftare !! skulle vara ett helvete för vi är så himla lika haha.. men det beror ju också på att det finns inte ett ända ställe att vara ensam på här förutom på toaletten och det är jobbigt !! man vill ju ha lite privat och vara ensam ibland.. det är jobbigt att vara på varandra hela tiden !! men men.. får stå ut ^^
kalle har det bra i norge iaf,d et är ju skönt.. men stackarn har långa arbetsdagar ibland men det verkar han inte lida av ^^ åh jag vill jobba !! då skulle alla som tjatar och så vara lite tystare iaf !! ne jag ska söka massa jobb när jag kommer hem igen !!

nu vette fan vad jag ska göra.. scrubs är på tv iaf..
later xoxo

Daniella

min kära vän som jag känt sedan små åttaåringsben.. hon är den starkaste och mest beundransvärda människan jag känner.. hon får mig alltid att skratta och hon är en vän som alltid ställer upp när det behövs..
jag vill egentligen bara säga tack della för att du gav mig ett léende på mina läppar ikväll

kan man

kam man sakna någon mer än vad jag gör nu?
kan man vara mer orolig för att förlora någon mer än vad jag är nu?
kan man älska någon mer än vad jag gör nu?

nej det kan man inte!

hemma igen

ja nu är vi hemma igen.. skulle egentligen kommit hem på lördag men eftersom joel sabbade bokningen av hotellet i halmstad så blev det bara malmö två nätter.. men det gör egentligen ingenting.. vi hann med malmö och köpenhamn över en dag och nu idag på hemvägen tog vi en liten omväg förbi göteborg :) vi skulle gått på liseberg på dagen idag innan vi körde hemåt men det var sjukt mycket folk så vi käkade på en restaurang på avenyn och sen åkte vi hemåt..
inget speciellt "roligt" hände på resan.. vi åt gott, shoppade lite i köpenhamn.. hade tur med vädret.. red galopphäst :D hur kul som helst ! saknar att rida så himla mycket !!

nu är vi iaf hemma igen.. fast hos far på söder..

up up and away

ja då är packningen klar och det gick ! jag fick kämpa för att få igen väskan men det gick :D nu ska jag sätta mig framför teven tills pappa kommer.. vi ska på bio, ska se narnia :D sen bär det av hem till pappa och därifrån åker vi imorgon bitti.. får se om jag tar med mig datan har inte bestämt mig än.. pappa har ju mobilt bredband men jag vet inte om jag orkar släpa på datan :/ får fundera..

later xoxo

packa

ja nu är jag hemma igen då :D vi kom fram till att, istället för en weekend i barcelona (som var själva presenten), ska vi ta en vecka med sol och bad istället för samma pengar :D ska bli så skönt ! vi kommer åka någongång i början av september, när skolorna börjar och jobbet kommer igång mer ! så det ska bli skönt ! innan jag går in i vuxenlivet helt ^^

just nu ska jag packa mina saker för jag ska ju till malmö med pappa, micke och pappas kompis imorgon.. efter malmö ska vi åke en sväng till danmark och sen halmstad :) ska bli skönt att komma härifrån ! orkar inte med detta längre ! sitter ju bara och lökar.. men med en litenm tripp sådär så kommer ju problemet med att packa ! är som ni vet sämst på att packa.. så jag ska sätta mig och göra en lista på allt jag ska ha med mig.. :)

later xoxo

REEESA !!

yes äntligen ! ska till farsta strax med mor och möta nina och ehnnes mor hanna.. vi ska kolla på resor :D vi fick ju en resa tillsammans med våra kära mödrar, när vi fyllde 18.. men resan skulle ju då självklart avklaras på sommaren och nu ska det planeras :D yey !!

later xoxo

helgen

Fredag;
kom till Linnea vid kvart över 6.. hon sprang för att öppna dörren när jag ringde på och hon var hur stressad som helst haha så jag började hjälpa till direkt med bål och grejer :) medan hon stog och fixade sig och ajg hjälpte till hann vi prata om allt som hänt :D sen kom åsa och senare när vi var klara och hade satt oss så kom först jesper och tobbe.. efter ett tag kom också jessia och fanny.. och senare annie och emma.. vi hade det mycket trevligt :) och jag var superglad över att linnea gillade presenterna hon fick av mig, ett par örhängen som passade till ett armband jag gjort :) men vid 20 i 9 gick jag hem för att jag och kalle hade ju bestämt att åka till vidja bara han och jag så för att det inte skulle bli för sent så gick jag då.. hem pratade med honom packade mina grejer bytte om och åt lite.. sen vid 10 gick jag till boban eftersom kalle var där.. och vi stannade där till typ 20 i 11 :O de spelade pes(pro evolution soccer) och hade några matcher kvar, de hade aldrig kommit till final och självklart gjorde dom det då när jag kom ^^ ;P haha och dom vann.. sen fick vi skjuss av linda som precis kom dit, hem till kalle.. hemma hos kalle packade han ihop det han behövde, pipan bland annat ^^ och sen ringde vi en taxi.. klockan hade hunnit bli halv 12 så cykla var inte direkt någon idé :( men men.. taxin kom vid kvart i 12, efter många om och men, svårt att hitta till kalle tydligen ^^ när vi äntligen kom fram så fixade kalle pipan och jag plockade fram dynor ljus och filtar så vi kunde sitta ute och mysa :) vi satt och pratade mös och räkte pipa ganska länge innan vi bestämde oss för att hoppa ner i bubbelpoolen ^^ innan bubblandet så bestämmer sig kalle för att ta fram överraskningen han hade tagit med sig, han frågade först om glas och tog sedan fram två champangeglas, och gissa vad han hade smygit in i kylen ? ;) jo en flaska champange :D så väl i poolen öppnade han flaskan och sen skålade vi "för oss" :) kändes helt underbart att sitta där med älskling i poolen med ett glas champange med utsikt över vattnet som var helt stilla och klart, och mitt i natten också.. åh vill tillbaks :D så himla mys.. vid 3 kom vi ur poolen och var helt slut och gick och la oss ^^
Lördag;
vaknade ett flertal gånger av att telefonen ringde !! först nina som smsa vid 6 på morgonen och sen mamma och pappa och sen nina igen ända fram till 2.. vid 1 hade jag gett upp och var pigg och kunde inte somna om.. så jag försökte väcka kalle men han abra tröck ner mig och höll i mig och somnade igen haha.. till slut tröttnade jag på det med och gick och titta på tv, och då hördes det gnäll från karln som skulle sova haha.. efter ett tag kom han och joinade mig framför teven.. båda helt slut.. vid tre tgo vi en taxi tillbaka till kalle där vi fixade oss och sen gick vi till farsta för att äta :) var skönt att gå, det var ju sol men blåste också så det var mys.. i farsta åt vi sushi :) *mums* vi konstaterade att det bara var slöa konstiga människor i centrumet just då haha alla såg så slitna ut och tråkiga.. sen kom amn ju på att vi själva såg ju inte så kul ut heller, helt trötta och döa typ ^^ vid 5 skildes vi åt vid bussen, jag skulle hem och han skulle hem.. Jag hade planerat att titta på scrubs hela kvällen med nina, lisa, kidde och fredrik hemma hos kidde.. men tjejerna bangade och då jag var klar hade allt redan börjat så det blev icke av.. så jag ringde william som var ensam hemma.. och vid 10 kom tim och hämtade mig och vi åkte till huddinge till william :) det avr en trevlig kväll med alkohol guitar hero och singstar :D mycket djupsnack för mig och tim också, vi kom på att vi är precis likadana när det komem till förhållanden, tänker för mycket och analyserar allt !! det är jobbigt att gjöra, det ska man inte göra, för mycket iaf !! hehe.. tiden gick och vid 5 gick vi alla och la oss, jag hade fått en hel uppblåsbar sängmadrass att sova på själv ! myyyys ! hade roffat åt mig ett täcke också smart som jag är, jag paxade, eftersom vi var så många så fanns det inte täcken till alla, så man får vara snabb om man vill ha ett så jag paxade ^^ men patrick och danny började hålla på att hoppa runt i kallingar och spela gitarr och grejer.. så vi somnade kanske halv 6-6 !! så ni förstår varför jag är trött idag kanske ;)
Söndag;
vaknade ett antal gånger av att olika telefoner ringde inne i vardagsrummet där vi sov.. jesper gick upp vid 1, in till tim och malin som var vakna i willes rum.. vid halv 2  tog jag mitt täcke och gick in dit jag med för alla andra sov.. vid 3 hade allt plockats undan och jag och wille gick och handlade frukost till alla, som tog slut ganska snabbt så fort allt var framdukat.. efter detta så glodde jag och tina på tv medan resten av grabbarna gjorde lite vad som helst.. vid 10 över 7 så körde tim hem oss :D och jag har bara slöat hemma efter middagen som var klar när jag kom hem ^^

nu ska jag röjja undan allt som ligger i sängen och sova !!
god natt xoxo

TRÖÖÖTT

helgen har varit riktigt nice faktiskt :) men jag är för trött för att skriva allting nu.. somnade fan halv 6 imorse !! :/ så kanske senare eller imorgon ^^ kanske borde dricka lite kaffe :P hmm ska fundera på saken..
nu ska jag bara glo framför teven och gotta mig i brownies som mamma köpt och sakna älskling lite.. han åkte till norge idag :(

later xoxo

fredagkväll

min dag har varit slapp och skön än så länge :D skulle följt med frida till um imorse, men jag hade bara sovit 2.5 timme så jag stannade hemma och sov istället.. sov till 1 ^^ sen la jag mig i solen och stekte lite :) hur skönt som helst.. sen gjorde jag klart planer med kalle, vi ska till vidja ikväll :) han har ingen bil tydligen så vi ska cykla hemifrån honom, hur nice blir inte det ? jag som velat cykla i flera dagar nu, men inte haft någon cykel.. helt underbart, cykla i kvällssolen :D
sen kom frida hit och umgicks lite :D nu ska jag fixa mig.. ska till linnea ikväll innan vidja.. Linnea fyller 19 :D stor flicka ! snart 20 ^^
jag kanske hinner skriva innan jag far iväg mot vidja men annars så ha en underbar fredagkväll :D det siktar jag på att ha iaf :D^^
later xoxo

missförstånd

det är så himla lätt att missuppfatta vad folk menar har jag märkt ! alla tänker inte likadant, det vet man ju, ändå så tror man att personen man pratar med fattar precis vad man menar.. nej missförstånd händer hela tiden pga att man antar för mycket att den andre förstår, och ibland kanske man inte förklarar så bra.. det bästa man kan göra är att prata och förklara så bra man kan och anpassa språket till den man pratar med, folk uppfattar ord olika ! sen måste man fråga vad den andre menar så man faktiskt känner att man förstår helt !

nej missförstånd är inget jag gillar !

vin=sova?

som sagt med vin i kroppen borde jag kunna somna även om jag sov till 1 idag ^^
är verkligen helt slut !! känns som jag ahr gått hela dagen, även fast jag inte har det !! jäkla busstrejk ! tycker dom har rätt i det dom säger men det är fortfarande jobbigt när det drappar en själv ^^ självisk man kan vara ibland !!
aja jag ska sova nu !!

god natt vi ses och hörs imorgon :) xoxo

Mercy

I love you
but I gotta stay true
my morals got me on my knees
I'm begging please stop playing games

I don't know what this is
but you got me good
just like you knew you would

I don't know what you do
but you do it well
I'm under your spell

You got me begging you for mercy
why won't you release me
you got me begging you for mercy
why won't you release me
I said release me

Now you think that I
will be something on the side
but you got to understand
that I need a man
who can take my hand yes I do

I don't know what this is
but you got me good
just like you knew you would

I don't know what you do
but you do it well
I'm under your spell

You got me begging you for mercy
why won't you release me
you got me begging you for mercy
why wont you release me
I said you'd better release yeah yeah yeah

I'm begging you for mercy
yes why won't you release me
I'm begging you for mercy

you got me begging
you got me begging
you got me begging

Mercy, why won't you release me
I'm begging you for mercy
why won't you release me

you got me begging you for mercy
I'm begging you for mercy
I'm begging you for mercy
I'm begging you for mercy
I'm begging you for mercy

Why won't you release me yeah yeah
break it down

bilder


småpåverkad

sitter just nu lite smått påverkad och ska lägga in bilder från mobilen och kameran :) tog några riktigt "fina" på william och patrick idag när vi shoppade :D men det tar ju sin lilla tid när man ska föra över bilde roch hålla på !! *suck* men snart får ni se dom :D nina gick för 10 minuter sen så nu är jag ensam igen, inte så kul, men jag kommer sysselsätta med med detta tills jag känner att jag vill somna ^^

bilderna kommer inom kort.. later xoxo

hör och häpna

jag kunde sova inatt när jag gick och la mig !!! hur skönt som helst, men jag sov ju till 1 så jag kommer inte kunna sova inatt dårå.. men jag ska ställa klockan tills imorgon så aa..  orkar inte berätta historien om 80-åringen från igår, i detalj så jag säger bara det här ; kom in på donken i huddinge för att träffa william och patrick, en gubbe sitter brevid och börjar säga massa saker som att jag är vacker och gudomlig och jag har tydligen en mycket fin hals !! haha sen skulle han  gissa min ålder ; han gissade 18½, vilket är precis vad jga är :O fett läskig snubbe ! sen frågade han vad jag hette och precis när jag sa det så sa han eva, min mor heter eva, vilket också var lite läskigt ! sen sprang vi därifrån när alla på donken tittade ocg garvade och vi skrattade hela vägen hem !!
idag har jag william och patrick handlat kläder till wille :) ett par jeans, en t-shirt och en skjorta :) asbra :D sen började vi titta på I am Legend men jag drog efter en kvart för nina skulle komma hit och vi skulle vina.. just nu sitter vi och vinar och tittar på scrubs :D myys !!

later xoxo

sova

kom precis hem från william :) helt slut, har bara varit hemma hos han och glott, somnade på soffan framför AFV ^^ sköönt !! men sov bara 30 minuter kanske :) har lite saker att berätta, eller egentligen en sak.. en 80årig gubbe på mc'donald´s (jag har tydligen en mycket fin hals) haha helt sjuk snubbe ! berättar mer imorgon ! måste verkligen sova nu ! hoppas jag kan bara :/

god natt xoxo

cool dröm !

haha jag måste ju bara berätta min dröm jag drömde när jag halvsov till väckarklockan imorse ^^
jag drömde att jag åkte fram och tillbaka i tiden :O haha så jäkla coolt !! jag var på 70-talet, och träffade av någon anledning kalles mamma som också hade rest i tiden men hon var inte medveten om det ^^ och sen helt plötsligt var jag i framtiden och sprang runt i någon tunnelbana av något konstigt slag, allt var mörkt och dystert :/ och sen helt plötsligt var jag på 50-talet där jag mötte kalles mor igen ^^ sen sprang vi runt ifrån hennes fin hus och försökte ta oss tillbaka haha.. jag var också och hälsade på dinosaurierna  en snabbis, eller alltså det var egentligen de som kom till våran tid haha.. helt sjuk dröm ! men kul :D fick mig på lite bra humör faktiskt :D

försöker

somnade kanske halv 5 imorse :/ fy fan !! orkar inte ! jävla sömnproblem som är tillbaka !! men jag försöker ändra på det, jag ställde klockan på 11 så jag skulle kunna sova mina 8 timmar men så blev det ju inte.. blev ju 6, nästan sju.. nästan ännu bättra eftersom då komemr jag vara tröttare ikväll.. så jag hopaps att jag somnar tidigare ikväll, sen ska jag gå upp vid 10 imorgon hade jag tänkt, så ska jag fortsätta med 10.. kan ju inte vara vaken hela nätterna och sova hela dagarna ! inte coolt !! mycket jobbigt faktiskt..
men men idag ska jag spendera dagen och antagligen kvällen med william :D det var länge sen så det blir trevligt :) han brukar kunna få mig på andra tankar också, vilket jag väldigt mycket behöver !

ne nu ska jag ner och se om jag kan få i mig någon frukost..
later xoxo

night



feelings and thoughts, my back hurts and I can't breathe properly
when will I be able to sleep again ?

RSS 2.0