The Hills - season 5!



kolla in The Hills Season 5 trailer! Jag får rysningar ^^ är helt besatt av serien haha ^^

The Hills - MTV Shows

trötter

jisses lägenheten är städad och ren men det tog sin tid.. igår dammsög jag och skurade golven och det är ju inte så jobbigt i vanliga fall emn jag fick hjärtklappning och fick tvinga mig själv att skura klart, kunde ju inte lämna halva lägenheten oskurad! jag måste verkligen träna upp kroppen igen, den förföll verkligen när jag var sjuk och gjorde ingenting, lite läskigt hur lite jag orkar fortfarande.. jaja

ikväll ska jag brorsan och pappa på hockey.. brorsan är här hos mig nu, han har fixat mitt playstation ^^ så vis ka röra oss snart och handla till middagen och sen iväg till pappa :)

later ♥

hemma hos mor

ja hela dagen har spenderats hos mor min :) först hämtade jag mormor vid södra station sen åkte vi hit för en fika, mormor hade köpt semlor :) vid 4 åkte mormor hem och jag mamma och micke bänkade oss i soffan framför matchen brynäs-djurgården vilket gick åt helvete !! de var så dåliga när de väl hade fått ledningen :/ jag blir ju så trött ! aja nu har vi ätit middag :D och snart är det ju melodifestivalen :) har inte sett en sekund av de delfinaler som gått så jag tycker det ska bli jättekul att titta ^^

hoppas er lördag bli lika mysig som min :)

grattis på 20års dagen Tim :)


Lisas lägenhet

jag ska strax iväg för att möta nina på tåget för att sedan möta lisa i sundbyberg där hon fick lägenhet för inte så länge sedan :) det är bara vi tre, vi ska äta räkor och dricka vin och prata en massa strunt :D okej kanske inte bara strunt men aa tjejsnack ;P det ska iaf bli mycket trevligt :) har inte träffat tjejerna på jättelänge och det ska bli kul att se lägenheten :)

hoppas er fredagkväll blir lika bra som min kommer bli :D

skönt att kunna göra saker igen..

det är så himla skönt att kunna göra saker igen.. jag har legat inne i sängen eller soffan i 1½ vecka !!! inte gjort ett skit !! men nu är energin till 95% tillbaka så jag kan börja göra saker igen :) så  himla skönt ! var och lämnade massa grejer till pappa idag sen åkte jag till mamma för att ta det lugnt och leta fram lite magneter att ha på kylskåpet.. sen fick apoteket sig ett besök.. nu är jag hemma igen och ska ta det lugnt en stund innan jag ger mig på att städa köket (desperately needed) och senare kanske jag målar en vägg :D


tjejigt kök

eftersom jag varit sjuk och bloggen har varit seg de gånger jag faktiskt skulle ta mig tid att ladda upp bilder så har inga bilder kommit upp.. emn nu tänkt jga dela med mig av min förändring i mitt kök :) det blev så himla mycket tjejigare nu med spetsgardiner och duk på bordet :D


min alla hjärtans..

eftersom jag inte har något att göra så kan jag ju dela med mig av vad min alla hjärtans dag bestod av :)

jag visste att jag skulle få frukost på sängen :) men jag hade ingen aning om vad john hade planerat att vi skulle göra på kvällen.. han hade gått runt ett tag  innan och sa att det var en överraskning men att vi skulle vara någonstans klockan 18..
efter frukosten som åts vid bordet i vardagsrummet :P så mös vi i soffan och bara tog det lugnt :D sen efter ett tag så sägen john att jag ska blunda så jag blundar och sen får jag öppna ögonen och ser två st operabiljetter !!!!! han hade köpt biljetter till operan Batseba!! jisses, gissa om jag blev glad, var ju ett helt år sen jag var på operna första gången med mormor :) så jag praktiskt taget sprang till datorn för att kolla in på hemsidan vad det var för föreställning vad den handlade om osv..
beskrivningen lyder

En blodig opera om synd, kärlek och moraliskt förfall

Makt och kärlek är tidlösa ämnen i ett bibliskt idédrama med dagsaktuellt perspektiv. Nyskriven svensk opera får en annan innebörd när Torgny Lindgrens roman om människor i forntidens Palestina i Leif Janzons och Sven-David Sandströms händer blir grand opéra på engelska. På en gång storvulet och drabbande, intrikat och tillgängligt.



coolt va ? :) när vi satt där och och tittade så tyckte jag lite synd om john för det var ahns första opera och det var ju ingen direkt lätt opera, varken i sång eller handling.. som den första jag såg var ju hans och greta, det hade han nog tyckt om mer, men det var denna som spelades och jag tyckte den var bra :) john sa dessutom att han kunde tänka sig att gå på fler föreställningar :)

jag mormor och mamma ska ju på askungen i maj, fick i julklapp :) åh vad jag längtar, jag älskar operan !

hur som helst så var det min alla hjärtans dag :) efter operan så myste vi ner oss i soffan med glass, choklad och jordgubbssås och film :)

better in time..

jag är inte helt fullt frisk än.. får fortfarande hjärtklappning av att laga mat t.ex.. så jag sjukanmälde mig till idag, jag skulle städat så om jag hade gått till jobbet hade jag typ dött.. ja jag är ganska säker på det.. igår när jag skulle koka makaroner höll jag på att falla ihop, jag hade visserligen sovit hela dagen på soffan och john tvingade upp mig för att han ville att jag skulle koka makaronerna för det blri tydligen bättre då.. så det kan ha varit för att jag var trött men vafan det var verkligen jobbigt för kroppen att stå där vid spisen.. hur som helst så mår jag bättre annars iaf..

det är sjukt jobbigt att behöva vara hemma och inte göra något :( man blir så uttråkad att man till slut inte vill göra någonting alls haha.. läsa? nej, Titta på tv? NEEEJ, se en film? STOORT NEJ, måla? ja men orkar inte mer än en vägg, tvätta? då måste man ju hänga upp tvätten sen! städa? nej hjärtklappning!!

jag bestämde mig efter många om och men för att måla.. en vägg blev det och kanske blir nästa vägg ikväll men nu är jag verkligen helt död!!! jag har varit duktog och betalat räkningar också, men vad fasen ska jag göra nu ??

infektion och inflammationer hit och dit

ja att jag är super duper dunder sjuk var ingen överdrift!! igår hos läkaren sa hon att jag hade en akut bakterieinfektion eftersom någonting som ska vara 10 normalt är 65 på mig, enligt blodprovet jag fick göra.. och jag har lite öroninflammation och inflammation i halsen efter allt hostande.. ingen lunginflammation dock men tror inte det hade varit så stor skillnad ifall jag hade haft det ändå..

min röst är helt förstörd, kan inte prata och min supersnälla läkare natalia sa att jag ska ligga i sängen så mycket jag kan och bara var tyst ! haha, lät som om jag abra fick ligga och stirra i taket bara hehe.. men jag ska iaf försöka vara tyst så mycket som möjligt för att spara på rösten..

fick rönkta lungorna igår och men som sagt ingenting visades så ingen lunginflammation..

stackars john som tagit hand om mig har blivit lite sjuk han med, han har iof bara börjat hosta än så länge men om vi umgås mera kommer han sluta som  jag och det vill jag inte.. så jag planerar att crasha hos mor min ikväll, eller så skickar jag bara hem john ^^

hoppas ni mår bra ♥

super duper dunder sjuk

ja jag mår piss!! jag tror jag har lunginflammation, fick gå hem från jobbet i lördags och när jag kom hem hade jag 38,8 graders feber och hostade som en galning.. igår mådde jag sämre och hade 39,6 graders feber :(  ont i lungorna har jag också !!

så idag står förhoppningsvis läkaren på schemat, men vårdcentralen här i hornstull hade någon slags svarare där man fck knappa in vilket ärende det gällde typ som boka tid, prata med en sjuksköterska osv.. jag valde boka tid, sen fick jag knappa in mitt personnummer och sen mitt telefonnummer och sen säger svarar rösten att de ringer upp vid 11!! vafan då kanske de inte har tider kvar idag, eller jag kanske redan har dött då!!!!!!!!!

nästan så jag vill åka in till akuten på sös.. men bara nästan!!


så detta är anledningen till att jag inte skrivit eller kommer att skriva på några dagar nu.. ingen ork :( men hoppas ni har det bra !! ♥

lekte fotograf



ja jag lekte lite fotograf när jag lånade johns kamera när vi hade drinkkväll här :D tänkte bara dela med mig en utav bilderna.. jag tycker om den här men ett proffs skulle säkert ha tusen saker att säga om bilden, och inte bra saker haha men men ^^

good bye in pictures



Vinka hej då till stockholm!



Väskorna incheckade och biljetterna är i händerna!



och på väg till säkerhetskontrollen och gaten!


ja det är väl det ni får se.. fick inte ta bild in mot säkerhetskontrollen :(

irriterande radiokanaler

visst är det irriterande när två kanaler spelar samma låt? jag menar, man byter från den ena kanalen till den andra för att höra något annat så hör man samma sak.. uscha!! idag blev det så TVÅ gånger I RAD.. först lyssnade jag på voice (i bilen) sen bytte jag för att jag orkade lyssna på kanye wests Love locked down- hört den så himla många gånger nu, så jag byter till rix och sen snabbt till nrj, och gissa vilken låt de spelar, jo kanye wests såklart, jahapp tänkte jag, jag får väl lyssna på rix (alla andra kanaler var det reklam på) så jag lyssnar en stund, hinner med en låt tills Nickelbacks Rockstar börjar spelas, och hur trött är man inte på den? så jag bytte till nrj, och gissa vilken låt de spelar? jo NICKELBACKS såklart!! suck!! man börjar ju undra om nrj snor sina spellistor från konkurrerande radiokanaler !!??

I hate good byes

yes idag så flyger dom.. usch gillar det inte ett dugg ^^ bara 5 månader men ändå !!! har nog inte fattat det äm för jag är inte ledsen alls.. känns som de ska komma tillbaka om någon vecka haha.. men jag kommer nog inte vara så himla ledsen, jag kommer sakna dom men jag vet ju att de kommer tillbaka.. hör ni det !! Kära inte ner er och stanna längre, fyfy!!

det blev arlanda express btw ^^  men jag tror nog att jag säger hej då till dom där, men får se.. vill iaf inte säga hej då alls, men måste ju..


inatt sover jag hos mor & vill åka arlanda express imorgon

ja nu är jag i det nyblivna gästrummet (brorsans gamla rum) hur trött som helst och vill bara sova.. eller aa jag vill somna till ett avsnitt gilmore girls men det kan jag inte göra förns om en stund.. så jag måste underhålla mig tills dess..

imorgon åker ju sofie och frida.. och det är ett jäkla tjaffs om hur de ska åka dit.. sofie och frida själva vill ta arlanda express tåget från centralen, de får isf skjuss av camilla, sofies mamma.. men åsa, fridas mamma, vill att de ska ta en taxi hela vägen.. vilket verkar extremt dumt tycker jag.. för det första är det enklare och billigare (MYCKET) billigare med express tåget, för det andra går det MYCKET snabbare med express tåget, för det tredje så kommer vi typ ta express tåget hem sen igen iaf.. så varför slösa 700 spänn på taxi för att sedan betala en hundring til var, för att komma hem igen.. då kan man ju lika gärna göra det snabbare och billigare alternativet eller hur? vi kommer ju kliva av vid terminalen ändå, frida var lite orolig för att det skulle vara svårt att hitta till terminalen, hon trodde det var en enda stor station, men det är ju flera små vid olika terminaler..

jisses, det värsta är nästan ändå att mammorna inte ens disskuterat med varandra så man kan komma fram till något alla är okej med.. men men det är deras beslut.. jag tycker dock att det är lite surt att behöva betala massor när man kan betala lite mindre och komma dit snabbare.. jag tog ju dessutom ledigt imorgon för att kunna följa med.. nu vet jag inte ens om jag får plats i taxin :/

jaja hoppas de löser allt tills imorgon...

4 armband



resultatet av pysslandet :)

dagens köp



massor av smyckes delar :)

det var länge sen jag pysslade

ja det var sjukt länge sen :( så nu har jag tagit en liten snabb tripp in mod city och stannat på panduro och åhlens.. JAG VET att det är billigast att handla sina smyckesdelar och verktyg på tradera och sådana sidor men jag vill pyssla NU!! och jag typ måste pyssla nu ^^ så det fick bli så..

nu ska jag sätta igång :D iiih

I'm in Love with the KING!!




drink kvällen - frida 20

White Russians



San Fransisco



Mousserande vin



Pina Colada



Strawberry daquiries




elins designutlottning

designen ser ni här :)

stressig helg!

men vad gör man när ens vänner åker utomland i 5 månader och det är deras sista helg hemma innan de åker ? ja hur som helst så var kvällen på harry b james sådär i lördags :/ så himla mycket folk, fullt i garderoben, och baren var det inte ens sanck om för det var omöjligt att komma fram dit.. jag coh denice gick hemåt vid 1 medans de andra stannade kvar och spårade ur tydligen.. alla spydde, frida deckade och blev utslängd, emma vaknade upp på nattbussen i södertälje och fick ta en annan buss hem igen.. haha tur att man gick tidigt ^^

ikväll är det drinkar för fulla muggar som gäller :) jag frida ullis och niko ska fira att frida fyller 20 :)

nu ska jag städa och duscha för att sen åka och möta ullis för pengar och sen hämta john som ska på bolaget :)

later ♥

RSS 2.0