Let me go !

okey.. det är ju känt att pappor brukar ha svårt att släppa taget om sina döttrar men att släppa taget om sina söner går hur bra som helst, stora starka söner - inga problem tänker dom.. sen är det så att många mammor har svårt att släppa taget om sina söner men döttrarna behöver dom inte oroa sig för, för det tar ju papporna hand om.. i mitt fall är det ju inte så tyvärr måste jag säga, pappa kan man alltid övertala men mamma är stenhård..

det är så att min  pappa har släppt taget om mig, hand inser att jag börjar bli vuxen att jag går på fester och dricker och har kul med mina vänner och inte bara sitter hemma hela kvällarna och tittar på film.. det har inte min mor gjort :/ hon tycker fortfarande att jag vill sitta hemma framför teven en lördagkväll och titta på film med godispåsen i handen.. hon vet ju såklart att jag går på fester och så och om vi har tjejmiddag dricker vi vin och cider men gud förbjude att jag åker utanför skogås på fest !

som när jag åkte till stuvsta med nina och var på fest där hos lars, då sa jag till mor att jag var inte säker på vad vi skulle gör a på kvällen men att vi skulle sova hos nina i trånkan iaf.. sen åkte vi ju till stuvsta och tog en taxi hem sen.. det fick ju hon reda på sen när hon pratat med ninas mor så hon frågade ju mig såklart och då svarade jag att vi åkte dit sen var det inget mer med det..

och denna lilla oskyldiga händelse använder hon sig av nu som anledning till att jag inte får åka till ekerö nu på lördag med linnea.. för att jag inte sa hela sanningen en ända gång så tror hon jag ljuger hela tiden, men det gör jag inte, hatar att ljuga och kan inte ljuga för den delen :/ men iaf (åh gud vad det låter som ett fjortisinlägg nu men men skitsamma) så nu i helgen får jag inte följa med till ekerö, vilket jag kan förstå lite halft sådär eftersom det är så långt bort och det är svårt att ta sig hem sen och hon vill att jag sover hemma när jag åker på fest så det kan jag ta.. 
ska ändå följa med nina till stuvsta istället, vilket är okej med henne just  för att det är lätt att ta sig hem..

men stackars mor, hur ska det gå för henne snart om 3 månader när jag blir 18 och går ut på krogen och sen efter gymnasiet när jag ska till usa ett år och plugga.. stackars mamma kommer inte klara sig om hon ska vara så orolig hela tiden, hon säger själv att hon vet att hon är för orolig och att hon ligger hemma med magsår när hon inte vet exakt vad jag gör.. jag tycker synd om henne :/ för mig är det okej faktiskt jag klarar mig det ända jag missar är en fest så det är inga problem men stackars mor.. 

sen tycker jag jättesynd om min kära lillebror som fyller 16 nu i september, han har varken mor eller far släppt taget om, han är deras lilla bebis typ.. stackare, jag ska göra allt jag kan för att hjälpa dig :D 

Mor jag älskar dig, du är min bästa vän men du måste börja släppa taget lite iaf, vill inte att du ska oroa dig så mycket ! jag klarar mig alltid ! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0