fullt upp för Balto.. Grattis William!

idag har det varit fullt upp för mig och Balto.. först imorse var det full fart på honom, han ville leka och springa och skutta och hej o hå.. sedan kom Nina över vid 11 och lekte med honom och pratade med mig.. när vi gick till ica var Balto jätteduktig och bajsade utomhus :) första gången sen jag tog honom med mig hem från örebro :) stolt! :P men av alla gånger vi varit ute så väljer han då vi går till ica en snabbis och mitt på gatan ^^ (inte där bilarna kör såklart, hallå vad tror ni ;P)


nina och Balto


vid ica kom pappa och micke för att hälsa på en stund, och det tyckte balto om såklart, människor som leker och gosar med honom.. men de gick rätt snabbt de skulle bara hälsa och se nya sovrummet och självklart träffa balto..

vid 2 drog nina och jag och balto tog det lugnt ett tag innan det var dags att göra sig iordning för att åka till williams studentmottagning :) när jag stod vid spegelt la sig balto vid mina ben, lite mysigt att få lite gos när man sminkar sig ^^

i bilen var det lite läskigt såklart, ingen att sitta i knäet hos, men när han hoppade bak i baksätet blev det bättre.. hemma hos willam fanns det massa folk som ville klappa och gosa, det var kul tyckte balto! dessutom fanns det en till hund :O ännu roligare! de kom bra överens men när den tjockisen la sig på balto och började jucka då blev jag lite arg påd en hunden, men hundar gör så.. men ändå, stackars Balto blev ju rädd när det hände :/ men vänta bara tills Balto blir störra, då ska du se vem som lägger sig på vem ^^ så det var bra för Balto att komma iväg och socialisera sig med människor och hund :) och det var kul att träffa william och hans familj :) så snälla och söta så :) mycket trevligt! grattis william!!
i bilen på väg hem gick det jättebra, han var så trött efter allt tjohej och lek och gos att han somnade i bilen nästan direkt.. knappt något pip alls hördes :)

nu är vi hemma och Balto sover i sin bädd :) snart kommer Lisa och Anders hit för att umgås med mig och John och Balto.. men ärligt talat tror jag att de kommer hit mest för Balto ^^ :P


min finaste Balto! ♥

Kommentarer
Postat av: Liiiiisa

nähä. anders vill träffa john.. och jag vill träffa er tvååå (du och balto).. bahhaa :)

2009-06-05 @ 20:40:46
URL: http://liiiiisas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0