sova?

vad är det för något?? kan någon förklara detta för mig?? de ända gångerna jag riktigt sover är på mornarna när jag väl somnat.. ska jag upp tidigt elle rnågot så får jag bara 3-4 timmars sömn.. jag är van vid det.. eller rättare sagt jag var van vid det för nu är jag van att kunna sova länge på morgonen..

men imorgon(idag) ska jag upp lite tidigt vid typ 9 för jag vill in till mitten av staden och kolla ett par skor, och lite nadra grejer :) ska gå själv denna gång, ska faktiskt bli skönt, kan koncentrera mig på vad jag vill ha, var jag vill gå in :) det är ju sällan man faktisk ger sig in och shoppar själv, eller hur?

ska man kanske ta och gå och lägga sig då kanske ? en annan här har sovit sen typ 11 haha.. hmm jag är ju inte trött :/ jag är liskom så pigg så att jag skulle gärna skura golven i hela lägenheten!! haha fast det låter nog för mycket och lamporna måste ju tändas.. vill också sätta upp min fina lilla taklampa jag köpte för ett tag sen på ikea.. men det låter ju ännu mer än att skura golven!!
ska jag tvinga mig själv att gå till sängs??

kanske bäst så..
god natt ♥


Kommentarer
Postat av: Engman

sv: tackar :D

2009-01-03 @ 01:50:59
URL: http://designandmakeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0