stora bröst vs små bröst

tittar just nu på sex and the city.. avsnittet då miranda och steve bestämmer att de ska gifta sig och samantha bestämmer sig för att hon vill ha större bröst.. jag som har stora, tycker inte att det är så fint med stora, kanske för att mina mest har varit problem för mig hela livet; var den första av alla tjejer i klassen som fick bröst, har alltid varit den med störst, kläder sitter konstigt pga att jag är smal med stora bröst så det är jobbigt att hitta saker som passar, svårt att ha tubskurna toppar och klänningar, har alltid haft problem att hitta bh:ar, kommer ihåg för ett år sen typ när jag och mamma gick in på undeklädesavdelningen på nk (de har bra grejer så jag tyckte det var bra att kolla efter bra bh:ar till mig eftersom jag aldrig hittar några) jag provade 20 st, alla var de största kuporna de hade och jag är smal runt midjan så jag behöver en bh med mått 70, så såklart funkade ju inte det, började nästan gråta i butiken usch hemska upplevelse ! jag utsätter mig inte för sådant längre, jag går till ställen där de specialiserar sig på bh:ar och ger mig sådana som faktiskt passar, men de kostar, den senaste jag köpte kostade 750kr! jag har aldrig tyck om mina bröst och jag får jätteont i ryggen av dem.. det är därför jag tänker göra en operation, jag ska skaffa mig mindre bröst, men fortfarande inte överdrivet så det blir en chock sen, kanske en vanlig eller liten d kupa.. men jag måste boka tid hos en läkare på karolinska som ska kolla min rygg och mina bröst och sedan får jag förhoppningsvis en operation gratis.. jag tycker verkligen små bröst är fint, men eftersom jag ändå alltid haft stora och inte heller är pinnsmal, är ganska muskulös om jag får säga det själv haha så det skulle inte passa med typ en b kupa, så till en början så får det bli en liten d :)

Kommentarer
Postat av: Nikolina

hehe vad mysigt med box :) jag har ju vänner, helt okej det med ;)

Jag ska faktiskt se filmen idag! :)

2008-06-24 @ 12:58:16
URL: http://nikolinaamanda.blogg.se/
Postat av: Daniella

Jag kan inte tänka mig hur du har det, men jag tycker definitivt att du gör rätt i att ta en operation om du mår dåligt av det. Minns t.o.m när vi var små att du gnällde över ryggsmärtor :(



Jag har ju också fått ganska stora (eller iaf större än innan) och jag tycker också det är skitjobbigt. Jag avundar tjejer med små och fasta bröst som bara finns där liksom haha. Är inte i vägen och gör inte livet jobbigt på något sätt. Nu har jag helt plötsligt svårt att ligga på mage, får ont i axlarna av att ha en vanlig BH på mig och känner att dem är allmänt i vägen. Nu har ju jag dessutom ammat och så, men jag när rätta tiden infaller så ska jag göra ett bröstlyft + försöka göra dem lite mindre och bekvämare. Skulle vilja ha den storlekenjag hade INNAN jag blev gravid. Det var bra, tycker jag... Aja, mycket tuttsnack nu.



Du och jag måste leka snart iaf! Poss och Kran!

2008-06-24 @ 13:50:49
URL: http://daniellalamb.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej Therese, kul att du också bloggar. Hittade din genom facebook så här kommer jag stanna om jag får ;)



En bekant till mig hade samma problem som du, var nätt i kroppen och bröst som var för stora för kroppen vilket ledde till ryggproblem, svårt att hitta bra bh:ar till vettigt pris m.m. Hon opererade sin byst för någon månad sedan och fick operationen betalad av landstinget/kommunen whatever pga. problemen som uppstått/ kommer uppstå i framtiden. Så det är verkligen inte omöjligt att få en operation betalad om du känner att de skapar problem i dagsläget/framtiden.



Ja, det var väl det jag ville säga. Hoppas det går bra med det där hur det än går! =)



Kram!

2008-06-25 @ 11:08:36
URL: http://metrobloggen.se/soffipoff

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0