crybabies

har suttit i soffan med en stor kopp te och tittat på Sex and the city.. typ 7 avsnitt :P hur kul som helst.. älskar serien.. men när man ser så många avsnitt i rad börjar man irritera sig lite på hur tjejerna agerar i vissa fall.. som det senaste avsnittet jag såg "change of a dress" heter det.. Carrie och Miranda prövar fula bröllpsklänningar på skoj, och när Carrie ser sig själv i spegeln kan hon inte andas och Miranda får slita upp klänningen.. sen får Carrie stora röda utslag öevr hela kroppen.. och ja, av denna händelse komemr tjejerna fram till att Carrie inte vill gifta sig.. men när carrie sitter där och förklarar allting på cafét så är det ingen av dem som säger att det kan bero på tyget, man kan ju faktiskt vara allergisk mot viss material olika tyger görs av.. och ingen säger heller att det kan ha varit för att hon provade en sådan ful klänning och skrattade åt det att ett bröllop bara blev ett skämt för henne, att hennes relation med Aidan blev ett skämt, och klart hon inte vill att det ska vara det så då fick hon panik.. nej när man tittar och tänker efter mer och mer på vad som händer görs och sägs i serien blir man mer och mer förvånad över att de faktiskt är 4st CRYBABIES som överreagerar på småsaker och beter sig sen som bäbisar.. de förstorar också upp de simplaste småsakerna, plus att de tar förhastade beslut, ena dagen har adian och carrie ebstämt att de ska ta det lite lugnare, för att det händer så mycket, de är förlovade och aidan vill planera bröllop, plus att de håller på att bygga om och bor för att kunna bo tillsammans, men sen den andra dagen blir aidan lite lullig och vill gifta sig på en gång men carrie är inte redo, fine acceptera det då, var förlovade ett tag och om det tar för lång tid, då kan ni göra slut, men inte på en gång..
den största crybabien av dem alla är ändå Carrie, Aidan får behandla henne som en liten fyraåring när hon är knepig och överdramatiserar saker och överreagerar för saker..

jag lovar att ni kommer märka detta om ni ser fler avsnitt på raken, det passar ju bra nu när 3an har Sex and the city maraton ^^ och förlåt om jag nu förstört serien för någon, verkligen inte meningen att få er att bli irriterade på saker så ni inte vill titta! jag älskar serien fortfarande men jag kan sitta och dra mig själv i håret för att de är så dumma ibland !! haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0