Skytten

Skytten


23 november - 21 december

Jag har stärkt det jag tycker stämmer in, för det är mycket som inte gör det !!


Dina bästa sidor


Entusiasmen, generositeten och humorn tillhör det man verkligen kan berömma hos dig. Du är lättsam att umgås med och alltid öppen för nya upplevelser. Det är naturligt för Skytten att tänka positivt och att försöka förstå meningen med allt som händer. I grunden tror du alla om gott och skulle aldrig medvetet såra någon. Du har en utpräglad rättskänsla och engagerar dig ofta i frågor som handlar om rättvisa, moral och etik. I regel är du sund och sportig, tycker om djur, natur och friluftsliv. Du kan också lätt anpassa dig till skiftande miljöer, t.ex. på resor, och är väldigt intresserad av att lära dig nya saker.

Dina sämsta sidor


Du kan vara en riktig besserwisser som i tid och otid predikar för andra om vad som är rätt och riktigt. Många gånger kan ditt stora patos och engagemang leda till att du dömer för fort och helt enkelt blir intolerant. Att lyssna är verkligen inte din starka sida, så du blir både taktlös och gåpåig. I vissa lägen är du också förbluffande naiv. Du kan dessutom vara flyktig och opålitlig. Ditt behov av frihet är så stort att du ofta smiter undan när du känner dig hindrad att göra som du vill. Rastlösheten gör att du får svårt att koncentrera dig och slå dig till ro.

Relationer


Du är egentligen en fri själ som visserligen tycker om människor men ändå vill leva ditt eget liv. Du kan vara passionerad men knappast romantisk och behöver en partner som ger dig mycket frihet. Andra SKYTTAR och även VÄDURAR och LEJON känner du stort samförstånd med. Ni umgås på ett lättsamt sätt, det händer mycket runt er och ni uppskattar samma saker. Däremot en OXE blir utmattad av dina snabba ryck och ständiga påhitt, så det är ingen lyckad kombination. KRÄFTAN är inte heller något för dig. Ni blir hela tiden irriterade på varandra och hur mycket ni än försöker få ett harmoniskt förhållande så blir det liksom inget av ändå. TVILLINGARNA och VÅGEN går det desto bättre med. Ni känner direkt sympati för varandra, och i synnerhet med Vågen blir det väldigt stabilt utan att du för den skull känner dig låst. En Tvilling och du utgör ett bohemiskt, okonventionellt par. Lite rörigt är det kanske runt er, men ni utvecklar verkligen varandra. En JUNGFRU är inte den bästa partnern för dig, ni kan faktiskt driva varandra till vansinne eftersom ni är så totalt olika. Risken är också att ni hamnar i låsta lägen där var och en håller på sin åsikt. SKORPIONEN dras du ofta till och det är ömsesidigt. Egentligen är Skorpionen alldeles för svartsjuk och dramatisk för dig, men det finns mycket attraktion som uppväger det. Din humor är dessutom väldigt bra för Skorpionen. Det blir en kombination som inte är konfliktfri men ändå konstruktiv! STENBOCKEN litar du instinktivt på, fast det kan bli lite tråkigt i längden. Tråkigt blir det däremot inte med VATTUMANNEN. Ni har alltid något att prata om och uppskattar varandra otroligt mycket. FISKARNA och du slår er ofta ihop, ni har liknande syn på världen och samma intressen. Men ni är båda slarviga och tar dagen som den kommer, så ert hem kan vara rena bombnedslaget och det mår i synnerhet Fisken ganska dåligt av. Känslorna mellan er är det dock inget fel på!

gjorde inte det här för någon utmaning utan mest för att jag har tråkigt just nu!

Kommentarer
Postat av: Denise

Ja nu har jag fått det :) Fixar det så fort jag hinner och kontaktar dig när jag är klar :)

2008-07-17 @ 22:45:31
URL: http://naztysbunny.blogg.se/
Postat av: Sofia

Det där är så sjukt, läste en astrologibok hos min moster och allt som stod där stämde in på mig. På din lista stämmer allt som är tvärtom för dig, in på mig ;P

2008-07-18 @ 14:01:06
URL: http://brilliantdisguise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0